Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zakelijk flirten

Tools voor een sprankelend en overtuigend gesprek

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2009 9789000302772
10
Voormalig top 10Totaal 18 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Wilt u graag op dezelfde golflengte zitten met uw gesprekspartner? Uw zakelijke gesprek laten sprankelen? De ander overtuigen en verleiden tot het aannemen van je boodschap?

'Zakelijk flirten' laat zien hoe u met uw charme en de juiste focus mensen enthousiast maakt. Het boek staat vol concrete tips en voorbeelden hoe je gesprekken kunt sturen. Leer hoe u altijd een goede eerste indruk maakt, hoe u voor een goede werksfeer zorgt en hoe u met woorden kunt boeien. Leer ook de lichaamstaal van uw gesprekspartners te interpreteren. Zo krijgt u meer voor elkaar!

Mirjam Wiersma werkte als advocate en bedrijfsjuriste en richtte ruim twee jaar geleden haar eigen bedrijf Helemaal Jij op. Haar vernieuwende visie op zakelijke communicatie draagt zij uit als bevlogen spreker, trainer en coach. Ze is regelmatig in tijdschriften en op tv te vinden.

'Zakelijk flirten' behoort tot een serie boeken van Volkskrantbanen en het Spectrum over solliciteren en succesvol functioneren in een (nieuwe) baan. Kenmerkend voor deze boeken zijn actualiteit, praktijkvoorbeelden en een benadering die, anders dan in veel goeroeboeken, de lezer eigen keuzes laat maken.

Specificaties

ISBN13:9789000302772
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:146
Druk:1
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Expertrecensies (1)

Go ladies!
Pierre de Winter | 29 juli 2008
De werkende Nederlandse vrouw is zo langzamerhand de meest gepamperde bevolkingsgroep ter wereld. Maar na alle diversiteitsnota’s, emancipatiemaatregelen, onderzoeksrapporten, netwerken van executives, netwerken van de carrièrevrouwen zelf en andere initiatieven die vrouwen met zachte hand de carrièreladder op proberen te duwen, is haar deelname in topfuncties nog altijd mondjesmaat.
Lees verder

Lezersrecensies

4.2 van de 5
5 stemmen
2
2
1
0
0

Over Mirjam Wiersma

Mirjam Wiersma werkte als advocate en bedrijfsjuriste en richtte ruim vier jaar geleden haar eigen bedrijf Helemaal Jij op. Haar vernieuwende visie op zakelijke communicatie draagt zij uit als bevlogen spreker, trainer en coach.

Andere boeken door Mirjam Wiersma

Inhoudsopgave

1. Zinderende blikken en intense ontmoetingen
2. Flirtend zakendoen
3. Lichaamstaal
4. Een sprankelende sfeer
5. Verleid met woorden
6. Nu in de praktijk
7. Achtergrondinformatie

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zakelijk flirten