Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De orka award

De kracht van positieve feedback

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2006 9789047007463
10
Voormalig top 10Totaal 22 dagen
EvergreenTotaal 450 dagen
Verkooppositie 2928Hoogste positie: 7
Direct te downloaden

Samenvatting

Bij een orka denkt u waarschijnlijk aan een gevaarlijke killer, maar toch laten deze slimme dolfijnen zich maar wat graag allerlei kunstjes aanleren. Hoe doe je dat, vraagt manager Wes Kingsley zich af, laat je ze eerst verhongeren en dan reiken naar een visje?
In gesprek met een orkatrainer leert Kingsley over vertrouwen kweken, goed gedrag prijzen en verkeerd gedrag corrigeren. De parallellen, of beter, verschillen, met zijn eigen situatie in zijn werk zijn hem onmiddellijk duidelijk. Kingsley gaat vaak op zoek naar iemand die hij kan betrappen op een fout. Samen met een bedrijfsadviseur gaat hij aan de slag om zijn managerspraktijken, maar ook zijn gezinsleven, een nieuwe impuls te geven. Kenneth Blanchard wijst u in zijn bekende stijl de kracht en de effectiviteit van positieve feedback. 'De Orka Award' zal zowel op het werk als in de privé-sfeer een bron van inspiratie zijn.

Specificaties

ISBN13:9789047007463
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:10-2-2014
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (4)

recensie
De orka award
Wim Steelink | 12 mei 2004
In het Dolfinarium van Harderwijk ben ik altijd onder de indruk van wat dolfijnen en orka's kunnen. Graag zou ik ook eens met dolfijnen werken, waardoor de titel van dit boek mij aantrok.
Lees verder
recensie
De orka award
Robert Hamminga | 12 mei 2004
Een heerlijk boek om op een mooie zomerse middag of avond te lezen. Geen zware kost, maar wel een eye-opener en zeer toepasbaar in vele situaties.
Lees verder
recensie
De orka award
Bas Beckers | 12 mei 2004
recensie
De orka award
Evert Siebenga | 23 februari 2004
'De Orka Award' is een boek dat gaat over de kracht van positieve feedback, zowel in het dagelijks als in het werkend leven. Het boek is geschreven in romanvorm. Een manager, genaamd Wes Kingsley staat centraal. Wes heeft het niet naar zijn zin in zijn zakelijke - en priveleven. 
Lees verder

Lezersrecensies

4.2 van de 5
19 stemmen
8
7
3
1
0

Over Kenneth Blanchard

Ken Blanchard is 'Chief Spiritual Officer' en voorzitter van de raad van bestuur van de Ken Blanchard Companies. Hij heeft een dozijn bestsellers op zijn naam staan zoals de internationale bestseller 'De one-minute manager' en de bestsellers 'Maak een fan van uw klant' en 'Gung Ho!'. In totaal zijn er ruim twaalf miljoen exemplaren verkocht in meer dan vijfentwintig talen. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in San Diego, Californië.

Andere boeken door Kenneth Blanchard

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De orka award