Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De 6 talenten voor soepel teamwork

Voorkom frustraties en werk met plezier

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2023 9789047017141
Voormalig top 100Totaal 55 dagen
Verkooppositie 5946Hoogste positie: 47
Direct te downloaden

Samenvatting

Net als in zijn baanbrekende bestseller De vijf frustraties van teamwork deelt Lencioni zijn inzichten over topprestaties en werkplezier in de vorm van een verhaal. Bul Breukers loopt vast in zijn werk en ook thuis gaat het niet lekker. Hij besluit een eind te maken aan zijn werkfrustraties en ontdekt gaandeweg dat teams veel soepeler en productiever worden als iedereen in het team zich mag bezighouden met de dingen waar hij of zij goed in is en energie van krijgt.

Het onderliggende model bij Buls verhaal wordt praktisch uitgelegd en helpt je te zien welk werk je energie en plezier geeft en op welk type werk je leegloopt. Vervolgens kun je heel simpel en concreet uittekenen hoe binnen een team ieders individuele talenten tot hun recht kunnen komen. Zo wordt een team niet alleen productiever, maar zijn er onderling ook veel minder frustraties en onnodig wantrouwen. Met de handige 10-minutentest kun je het model bovendien direct op je eigen situatie toepassen.

Specificaties

ISBN13:9789047017141
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:13-4-2023
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
De 6 talenten van teamwork - ‘Patrick Lencioni doet het weer!’
Henk Jan Kamsteeg | 28 april 2023
Patrick Lencioni doet het weer! Hij ontwikkelde een nieuw model om effectiever samen te kunnen werken en meer plezier te halen uit je werk. In zijn novel ‘De 6 talenten van teamwork’ deelt hij zijn nieuwe inzichten.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Patrick Lencioni

Patrick Lencioni is oprichter en directeur van The Table Group, een bedrijf dat zich sinds 1997 inzet om leiders te helpen de gezondheid van hun organisaties te verbeteren. Zijn principes worden omarmd door leiders wereldwijd en zijn overgenomen door allerlei soorten organisaties, waaronder multinationals, startups, professionele sportteams, het leger, non-profitorganisaties, kerken en scholen. Lencioni is de auteur van elf managementboeken met bijna zeven miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Zijn werk is onder meer verschenen in de Wall Street Journal, Harvard Business Review, Fortune, Bloomberg Businessweek en USA Today. Voordat Lencioni The Table Group oprichtte, was hij executive bij Sybase, Inc. Hij begon zijn carrière bij Bain & Company en werkte later bij Oracle Corporation. Lencioni woont met zijn vrouw en hun vier zonen in de San Francisco Bay Area.

Andere boeken door Patrick Lencioni

Inhoudsopgave

Inleiding 9

DE FABEL 13

HET MODEL 167
Context 169
Model en assessment 173
Teamproductiviteit en schema 186
Werktalent en organisatiegezondheid 208
Wat ik hoop voor de talentenbenadering 211

Dankwoord 217
Over de auteur 219

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De 6 talenten voor soepel teamwork