Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

175 Lifehackingtips om prettiger en efficienter te werken

3e uitgebreide en herziene druk

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789089650894
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Lifehacking? Is dat inbreken in computers? Nee, hacken betekent het modelleren van uw informatiegedrag maar eigen behoefte, of dat nu gaat om e-mail, uw telefoongedrag of het organiseren van uw leven. Zodat het leuker en beter wordt! Lifehacking is daarmee een mix van timemanagement, kennismanagement en persoonlijke ontwikkeling.

Wie wordt niet dagelijks overspoeld door allerlei soorten informatie? Hoe kunt u er nu voor zorgen dat u overzicht houdt en voorkomt dat u gaat leiden aan informatiestress? De kunst is de informatie op te sporen, te organiseren, te filteren en te delen. Dat is waar lifehacking over gaat, over meer doen, in minder tijd op een leukere en slimmere manier. Tijd overhouden om te creëren en u te richten op zaken die u echt belangrijk vindt. Lifehacking wordt daarbij geïnspireerd door 'Getting Things Done' van David Allen. Een handige en complete manier om prettig en efficiënt te werken zonder stress.

Voor wie is dit boek bedoeld? Voor iedereen die in zijn werk gebruikmaakt van een computer, maar geen idee heeft hoe je met een kleine inspanning een hoop dagelijkse taken veel makkelijker voor elkaar krijgt. Voor iedereen die veel op het web werkt, maar nog nooit van RSS gehoord heeft. En voor mensen die de schoonheid van een slimme vondst kunnen waarderen, en er hun voordeel mee doen.

Specificaties

ISBN13:9789089650894
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:272
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
175 Lifehackingtips om prettiger en efficienter te werken
Peter Streefkerk | 1 april 2015
Lifehacking klinkt op het eerste gezicht erg spannend. Door de regelmatig terugkerende aanvallen van hackers op internetsites heeft het begrip wellicht een negatieve lading gekregen. Alsof er bij lifehacking ingebroken wordt in je leven, maar dat is het niet.
Lees verder
recensie
Handig!
Pierre de Winter | 30 juli 2008
In september 2007 richtten Martijn Aslander, Frank Meeuwsen, Taco Oosterkamp en Sanne Roemen de website www.lifehacking.nl op. Nu, nog geen jaar later is hun collectief flink gegroeid, verzorgen ze een wekelijkse lifehacking-tip op ’s lands drukst bezochte nieuwssite Nu.nl, hebben ze een heuse lifehacking-academy opgericht en hebben ze hun digitale levenskunst zelfs toevertrouwd aan zoiets hopeloos ouderwets als papier.
Lees verder

Lezersrecensies

3.8 van de 5
33 stemmen
12
11
4
5
1

Over Martijn Aslander

Martijn Aslander verbindt mensen, informatie en ideeën. Het benutten van de collectieve intelligentie van het netwerk is zijn specialiteit. Samen met Frank Meeuwsen en Sanne Roemen heeft hij andere bloggers om zich heen verzameld en hebben zij Lifehacking.nl gestart. Daarnaast is Aslander een veelgevraagd spreker op congressen en bijeenkomsten. Zijn thema is de netwerk- en informatiesamenleving en de manier waarop we ons werk en leven slim kunnen verbeteren door de mogelijkheden ervan te benutten.

Andere boeken door Martijn Aslander

Over Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen heeft de start en de opkomst van de Nederlandse blogosfeer van dichtbij meegemaakt. Met Frank-ly, de corporate blog van Rhinofly waar hij tot 2009 Brand director was, startte hij in 2002 de eerste bureaublog van Nederland. Daarnaast was Meeuwsen van 2003 tot 2008 actief als voorzitter van de stichting Dutch Bloggies en redacteur van About:blank, het online magazine over de Nederlandse weblogscene. Sinds 2007 is hij actief op de weblog Lifehacking.nl. Met zijn eigen bureau The Incredible Adventure starts here… adviseert hij op het gebied van digitale communicatie en online strategie.

Andere boeken door Frank Meeuwsen

Over Taco Oosterkamp

Taco Oosterkamp is expert in slimmer werken. Samen met het team van zijn bedrijf meereffect traint en coacht hij professionals in de door David Allen ontwikkelde methode 'Getting Things Done', een gestroomlijnde manier om zo effectief mogelijk te werken. Oosterkamp schrijft elke twee weken een pakkend en praktisch artikel over slimmer werken voor alweer veertigduizend lezers, is vaste columnist van Microsoft en Lifehacking en vermoeit z'n hersens met de vraag hoe hij in binnen- en buitenland steeds meer effect kan bereiken voor zijn klanten.

Andere boeken door Taco Oosterkamp

Inhoudsopgave

1. Algemene tips
2. Kantoortips
3. Windows & Outlook
4. Persoonlijke ontwikkeling
5. Web 2.0
6. Mac-tips

Auteursinformatie

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        175 Lifehackingtips om prettiger en efficienter te werken