Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Je bent wat je doet

Van zelfkennis naar gedragsverandering

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789492493477
10
Voormalig top 10Totaal 8 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Dat het een herkenbaar en veelvoorkomend probleem is, bleek wel uit de verkoopcijfers van Je bent wat je doet tot nu toe: er komt vaak niets terecht van al onze mooie voornemens. Een betere versie van onszelf is heel dichtbij, we wíllen wel, maar het komt er niet van. Later, zeggen we dan. En zo sjoemelen we vrolijk door.

Roos Vonk legt uit hoe dit komt én wat je eraan kunt doen. En omdat we inmiddels een aantal jaren en vele wetenschappelijke onderzoeken verder zijn, komt er nu een herziene editie. Op haar kenmerkend vlotte en toegankelijke wijze, met humor en veel voorbeelden, laat ze zien hoe we onszelf in de weg zitten en motiveert ze de lezer om nu echt eens iets te dóén.

Als leesboek biedt ; Je bent wat je doet' een boeiende kijk op de kronkels van de mens, maar het is ook een werkboek met oefeningen om het beste uit jezelf te halen – en dan nu écht.

‘Een nuttig werkboek vol interessante weetjes over menselijk gedrag en creatieve opdrachten om het nu eens echt anders te doen.’ - PSYCHOLOGIE MAGAZINE

‘Vonk reikt een heleboel handige tips aan om je zelfvertrouwen op te krikken en steviger in je schoenen te staan. Ze schrijft heel toegankelijk, en kruidt haar betoog met een vleug je humor.’ - NOORDHOLLANDS DAGBLAD

‘Vlot geschreven zelfdoeboek.’ - INTERMEDIAIR

Specificaties

ISBN13:9789492493477
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:280
Druk:2
Verschijningsdatum:9-1-2019
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

4.0 van de 5
9 stemmen
2
6
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Roos Vonk

Roos Vonk is een hoogleraar met een extreem laag 'ivoren toren'-gehalte. Ze weet als geen ander de meest recente inzichten uit de psychologie toe te passen op de dagelijkse aspecten van werk en leven. Daarmee vertaalt ze kwalitatief hoogwaardige kennis naar praktische tips en adviezen voor het dagelijks leven. Als hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen doet ze onderzoek naar zelfkennis, eerste indrukken, sociale interactie, emoties en beïnvloeding. Ze is daarnaast een veelgevraagd spreker voor o.a. managers en HR-mensen. Tevens geeft ze geregeld masterclasses aan coaches, counselors en mediators die up-to-date kennis uit de psychologie willen vergaren en toepassen in hun werk. Ze is vaste columniste van Psychologie Magazine en Intermediair.

Andere boeken door Roos Vonk

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Makkelijker gezegd dan gedaan
2. Wat je (zegt) doet ben je zelf
3. Eerst denken, dan doen?
4. Je denkt wat je doet
5. Je wordt wat je doet
6. Verander jezelf, begin bij je omgeving
7. Je krijgt wat je doet
8. Tips en valkuilen

Nawoord
Noten
Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Je bent wat je doet