Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Het Hypnose Vliegwiel voor Ondernemers

Ben je goed in je werk, maar is ondernemen een uitdaging voor je? Dan is Het Hypnose Vliegwiel voor Ondernemers dé leidraad om jouw onderneming succesvol(ler) te maken. Je leert stap voor stap de fijne kneepjes van het ondernemerschap.

Ricardo Nielsen | 9 juli 2021 | 3-4 minuten leestijd

Ik kom zelf uit een ondernemersgezin en het ondernemen is mij met de paplepel ingegeven. Het verbaasde mij dat er na 10 jaar nog maar 10 van de 100 startende ondernemers ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en dan is het nog onduidelijk of ze goed draaien.

Daarom heb ik het boek Het Hypnose Vliegwiel voor Ondernemers geschreven. Ik neem je bij de hand en leer je op een praktische manier jouw prestaties te verbeteren op de acht aspecten van het ondernemen. Het boek is toegankelijk geschreven en is doorspekt met eigen verhalen, maar ook met verhalen en quotes van andere succesvolle ondernemers.

Het is vooral gericht op de mindset van de ondernemer. Welke mindset werkt positief om optimaal te presteren? Een negatieve mindset, bijvoorbeeld angst, kan je tegenwerken om de juiste acties of stappen te ondernemen. Het is daarom van belang om deze belemmerde gedachte te herkennen en om te turnen naar een mindset die zorgt dat je gaat groeien met jouw onderneming.

De acht aspecten zijn:


Visie: Zonder een duidelijk doel heb je geen richting en kun je geen gerichte stappen nemen. Zonder visie doe je maar wat. Ik leg je uit wat het belang is van het kiezen van een doelgroep en het maken van een tijdlijn. Je hebt daarna helder in beeld welke richting je op wilt met jouw onderneming.
Geld: Een onjuiste mindset ten aanzien van geld kan de groei van je onderneming tegenhouden. Hoe je tegen geld aankijkt, wordt bepaald in je jeugd. Als jouw ouders gemakkelijk geld uitgaven, heb jij dit gedrag wellicht overgenomen. Dit kan tot gevolg hebben dat jij verkeerde keuzes maakt voor je onderneming. Ik maak je bewust van je mindset op dit gebied en geef je opdrachten, die ervoor zorgen dat jij meer geld kunt genereren met jouw onderneming.
Communicatie: Hoe communiceer jij met je klant? Door de juiste communicatie kun je klanten aan je binden. Ik geef je tools in handen, die gelinkt zijn aan hypnosetechnieken, waarmee jij je verkoopgesprek kunt optimaliseren. Ook wordt aandacht besteed aan de interne communicatie: hoe “praat” je tegen jezelf.
Leiderschap: Als je gaat groeien met je bedrijf, krijg je (meer) werknemers in dienst. Hoe ga je daarmee om? Hoe creëer je een werksfeer die het beste uit jouw mensen haalt, zodat ze het beste met jou en je bedrijf voor hebben? Je krijgt inzichten, die succesvol leiderschap mogelijk maken.
Lef: Bij het ondernemerschap hoort lef. Als je steeds hetzelfde blijft doen, dan geeft dit een rustig en fijn gevoel. Als je wilt groeien, als jij doelen wilt bereiken, dan moet je uit je comfortzone durven te stappen en in actie komen. Als je hetzelfde doet als anderen, word je niet gezien. Durf op te vallen door afwijkend gedrag te tonen.
Doener: Doen hangt samen met alle andere aspecten van het vliegwiel. Je dient een dagelijkse routine in te bouwen, die winstgevend is. Natuurlijk zullen niet alle acties direct tot resultaat leiden. Soms moet je geduld hebben en vergt het tijd om de resultaten van je acties te zien.
Kwaliteit: Kwaliteit wint altijd. Blijf jezelf en je product ontwikkelen.
Energie: Als je plezier hebt in je werk, gaat alles makkelijker. Natuurlijk zul je niet elke dag even energiek en vrolijk aan de dag beginnen. Ik leer je hoe je jouw energie positief kunt beïnvloeden. Ondernemen moet leuk zijn en blijven, dan is er winst te boeken.

Bij het fysieke boek is een gratis werkboek te downloaden, zodat een complete set ontstaat. Het handboek voor ondernemers, een “cursus” om te groeien en om meer winst te behalen met jouw onderneming.

Over Ricardo Nielsen

Ricardo is de uitvinder van het hypnose vliegwiel voor ondernemers. Hij is ondernemer sinds zijn eerste levensjaar. Zijn hele familie bestaat uit zeer succesvolle ondernemers. Het is hem met de paplepel ingegoten. Ricardo verdient zijn sporen met handel, onroerend goed, investeringen, vuurwerk en coachen.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden