Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Coach jezelf vooruit - Intrinsiek gemotiveerd richting jouw volgende stap

Jezelf coachen op het gebied van werk, studie, sport, relaties of financiën. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar niets is minder waar. In Coach Jezelf Vooruit neemt Laurens Bloem je stapsgewijs en op een laagdrempelige manier mee in het stellen van duidelijke, haalbare doelen. Hij vertelt erover in zijn preview.

Laurens Bloem | 9 november 2021 | 2-3 minuten leestijd | 1 persoon vond dit artikel nuttig

Ik ben er zelf schuldig aan geweest en het is niet iets dat ik mezelf kwalijk kan nemen. Na de havo studeerde ik aan de ALO in Groningen en ergens had ik nog geen idee wat ik later wilde doen of worden. Uiteindelijk werkte ik veertien jaar als docent Sport & Bewegen aan het Alfa-college in Groningen. Ik was er coach, docent en projectontwikkelaar en deed veel ervaring op in het werken met individuen en groepen. Ik leefde mijn leven, had alles op de rit, maar had ik concrete doelen? Streefde ik ergens naar? Niet echt. Pas na een jaar of tien raakte ik intrinsiek gemotiveerd om mijn (coach)talenten vanuit een eigen onderneming in te zetten. Begin 2018 richtte ik In-Bloom op en had ik één duidelijk doel: succesvol worden in het coachen van anderen.

Persoonlijke ontwikkeling centraal

Nu, bijna vier jaar later, heb ik met mijn onderneming de nodige persoonlijke doelen weten te halen. Vaak stapsgewijs, maar altijd met een stip aan de horizon. Coach jezelf vooruit is de titel van mijn eerste boek, geschreven vanuit mijn eigen ervaringen. Aan de hand van verschillende schrijfopdrachten – waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat – maak je als lezer een reis. Je krijgt inzicht op vragen als Wie ben ik, Wat wil ik en Wat kan ik? Je reflecteert en stelt leerdoelen op. Ik zoom in op waar jij mee bezig bent in je leven en of je daar blij van wordt. Worden je talenten optimaal benut? Ben je mentaal en lichamelijk gezond? En financieel? Er is voldoende ruimte om te schrijven, aangezien het boek jou continu uitdaagt om jouw gedachten op papier te zetten. Do’s & dont’s, notitieruimtes, dagplanning: je laat de pen het werk doen.

Groeien in persoonlijke leiderschap

Ik wil niet te veel achterom kijken. Het stellen van een doel is namelijk een stuk bewustwording van wat er mogelijk is in het leven. Jouw leven! Met vandaag als startpunt en diverse doelen om naar te streven. Je gaat erachter komen dat je tot veel in staat bent. Meer dan je ooit hebt gedacht. Middels positief ingestelde opdrachten gaat Coach Jezelf Vooruit daarbij helpen en dankzij de begeleidende video’s hoef je het niet alleen te doen. Het boek heeft zich bewezen richting zowel individuen als teams. Jong en oud. In diverse omgevingen, zoals het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de sport. Van beginnende ondernemers die met een concreet plan hun dromen willen najagen tot ambitieuze trainers die naast het vaktechnische gedeelde hun soft skills willen ontwikkelen. Ik daag jou uit om jezelf te coachen. Wil jij groeien in persoonlijk leiderschap? Dan is dit hét boek voor jou.

Over Laurens Bloem
Laurens Bloem heeft al jaren ervaring met het coachen van individuen en teams. Door echt aan de slag te gaan met de mensen wie hij coacht kun je hem omschrijven als een actiegerichte coach. Met zijn bedrijf In-Bloom is hij als coach actief in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de sport. Daarnaast begeleidt Laurens vanuit zijn In-Bloom academy (jonge) ondernemers die op zoek zijn naar de volgende stap in hun ontwikkeling. Overtuigd van het feit dat je vanuit jezelf op zoek kunt naar je eigen ontwikkeling heeft hij “coach jezelf vooruit” uitgebracht.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

1
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden