Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Managementboek officieel partner Future Focused Leadership

Een bijzondere krachtenbundeling! Managementboek is officieel kennispartner van hét nieuwe leiderschapsevent van Nederland: Future Focused Leadership, een seminar van DenkProducties.

Karin de Zwaan | 23 juni 2022 | 1-2 minuten leestijd

19 september: Future Focused Leadership

Op 19 september staan internationale topsprekers als Yuval Noah Harari, Amy Edmondson, Usain Bolt, Boyan Slat en Alexander Osterwalder op het podium van AFAS Live om hun beste inzichten te delen over: Future Focused Leadership.

Podium vol bestseller-auteurs

Veel van deze sprekers hebben internationale bestsellers op hun naam staan. Boeken die menig leider of ondernemer in de kast heeft staan. Zoals Sapiens van Harari of de boeken over het Business Model Canvas van Osterwalder.

Philip van Coevorden, directeur van Managementboek, licht het partnership toe: ‘Managementboek helpt managers en ondernemers in het bijhouden van hun vak. Dat doen we vooral met boeken, maar ook met artikelen, podcasts en ons magazine. Een hoogwaardig seminar met bestsellerauteurs -live op het podium- past daar naadloos in’.

Hans Janssen, directeur van DenkProducties, is blij met de samenwerking: ‘Op dit seminar verzamelen we de beste denkers en doeners in leiderschap. Velen daarvan schreven een bekend of baanbrekend boek. Dit seminar is bij uitstek leerzaam voor ‘belezen leiders’ en Managementboek is daarmee de perfecte partner’.

DenkProducties had eerder Barack Obama, Simon Sinek en Daniel Kahneman in haar seminars. Dit seminar Future Focused Leadership is de eerste editie van een nieuw concept Amsterdam Business Forum. Dat komt jaarlijks terug en brengt de beste denkers ter wereld naar Amsterdam. Niet virtueel maar hoogstpersoonlijk.

Speciale extra sessie

Managementboek organiseert op 19 september een extra sessie tijdens Future Focused Leadership.  Een deepdive over het Managementboek van het jaar: De Inclusiemarathon met auteur Zoë Papaikonomou.

Over Karin de Zwaan

Karin werkt als marketeer bij Managementboek.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden