Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Video

Algemeen management

Organisaties moeten relaxter omgaan met fouten

Een organisatie die radicaal open is over fouten, hoe mooi zou dat zijn? Daar voelt iedereen zich veilig om zelfs de meest gigantische blunders te delen. Daar word je niet afgerekend op fouten. Sterker nog: je lef wordt juist gewaardeerd. Frank Deuring leert mensen in organisaties dat falen mag.

Karin de Zwaan | Aad Goudappel | 3 maart 2023

Samen met uitgeverij Boom Management en 7DTV maakt Managementboek een reeks podcast-video's waarin we auteurs aan het woord laten over hun nieuwste managementboek. Wat zijn hun nieuwste inzichten, hoe zie je dit terug in de praktijk en wat kan jij als lezer van dit nieuwe boek verwachten?

Mislukt

Zijn boek SuperFalen stond binnen 14 dagen op #1 in de Managementboek Top 100 en kwam in de Top 10 van de best verkochte boeken over de eerste zes maanden van 2022. Tijd om eens met auteur Frank Deuring te praten over hoe we makkelijker om kunnen gaan met fouten en hoe het organisaties kan helpen. Dat, en het verhaal over zijn mislukte stand-up comedian carrière in deze podcast.

Kernwoorden: anders omgaan met fouten, schaam je niet, weg met perfectionisme, aanpassingsvermogen, leer van elkaars fouten, psychologische veiligheid en daarmee natuurlijk ook het werk van Amy Edmondson.

BEKIJK DE AFLEVERING

Alle afleveringen verschijnen binnen 7DTV op YouTube. Of luister naar de Boekenpraktijk Special als audiopodcast op Spotify

Over Karin de Zwaan
Karin is marketeer bij Managementboek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden