Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Turbowinst - Zet de turbo op je bedrijfsgroei door 45 superslimme interventies

Elke ondernemer is ernaar op zoek: een formule om zijn of haar bedrijf echt te laten groeien. Niet de gebruikelijke procentjes per jaar, maar exponentieel. Die formule is er nu, want na decennia van trial and error heb ik de groeicode gekraakt en deze verder uitgewerkt in een uniek groeisysteem, een systematische roadmap om zakelijke ambities waar te maken.

Sander Klos | 5 januari 2023 | 2-3 minuten leestijd

Turbowinst bevat een shortcut van startup naar scale-up, die ik gedurende vele jaren als ondernemer heb ontwikkeld. Na mijn studie informatica in Delft startte ik mijn eerste bedrijf en zag ik bedrijfsgroei als een systeem. En ik ontdekte wat mijn bedrijven (steeds weer opnieuw) spectaculair liet groeien. Ik behield wat werkte, verving wat niet werkte en voegde toe wat beter kon, vaak uit internationale bronnen. Na een aantal bedrijven begon ik een herhalend patroon te ontdekken: de universele groeicode.

Hoe weet je of de groeicode werkt?

Als een startend managementteam in 2008 mijn groeicode met succes toepast, ontstaat er een nieuw idee over groei. Zou iedere ondernemer maximaal succesvol kunnen zijn met deze groeicode? Inmiddels zijn we jaren verder en is de groeicode door duizenden Nederlandse startups en scale-ups met succes in de praktijk gebracht. Na het zien van de positieve impact ervan besloot ik een boek te schrijven om de volledige groeicode en het in de praktijk bewezen groeisysteem te ontsluiten voor ondernemend Nederland.

Is de groeicode geschikt voor jouw bedrijf?

Ieder bedrijf kan turbowinst behalen. Groei is geen toverkunst of onhaalbare zaak. Groei is voor letterlijk iedere ondernemer en manager weggelegd. De groeicode bestaat uit een aantal eenvoudige interventies die door iedereen toepasbaar zijn. Het boek Turbowinst bevat deze interventies met bijbehorende roadmap en is geschreven voor ondernemers die weten dat ze iets moois in handen hebben. Die de opbrengst willen vergroten zonder hun hele organisatie overhoop te halen. En die vooraf zekerheid willen over het volgen van de juiste route.

Waarom turbowinst belangrijk is?

Eerst maak je groei systematisch. Met eenvoudige interventies steek je energie in een uitgekiende combinatie van groeiversterkers. Dan investeer je de overwinst in een nog krachtiger werking van dit geheel. Zo bouw je een financieel vliegwiel dat zichzelf versterkt en realiseer je exponentiële schaalvergroting. Hierdoor werk je systematisch aan een hogere omzet, aan meer winst, en bouw je aan een bewezen fundament om je ambitie meer dan waar te maken. En heb je jouw toekomst in eigen hand, ben je minder afhankelijk van bank of financier en ben je beter bestand tegen een eventuele crisis.

Hoe werkt het boek?

Turbowinst bestaat uit drie delen en daarin ontstaan drie belangrijke inzichten: a. hoe turbowinst werkt, b. waarom turbowinst wenselijk is voor jou persoonlijk en c. wat je precies moet doen om turbowinst te behalen. Elk hoofdstuk bevat korte workshops, waardoor je alles direct in de praktijk kunt brengen. In deze workshops staan QR-codes die toegang geven tot begeleidende video’s en te downloaden materiaal. Volg de stappen, dan zie je hoe het werkt en dat het werkt.

Gaat turbowinst alleen maar over geld?

Wat streef jij na? Veel positieve impact? Nieuwe inspiratie? Je eigen lifestyle? Een miljoenenbedrijf? Je teamleden persoonlijk of als professional zien groeien? Een toonaangevend bedrijf in jouw sector? Je bedrijf in alle kranten? De gedroomde exit? Of misschien een combinatie van dit alles? Welke vorm van slagen jij ook ambieert, door de systematische roadmap van Turbowinst te volgen, maak je jouw ambities waar.

Over Sander Klos

Sander Klos is de bedenker van de Business Accelerator, een unieke groeimethode die je bedrijf een enorme boost geeft door het systematisch en gedigitaliseerd realiseren van een hogere omzet, met meer winst een enorme toename in bedrijfswaarde. Sander is behalve investeerder en marketingconsultant ook een veelgevraagd spreker.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden