Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Vertaald en grondig herzien

Eerder berichtten we al dat het boek Leiders in cultuurverandering is vertaald en in maart 2013 onder de titel ‘Cultural Change and Leaderhip’ op de Engelstalige markt wordt gezet. Maar er is meer: Jaap Boonstra heeft namelijk de gelegenheid te baat gegrepen om enige schoonheidsfoutjes weg te poetsen. Kortom: om het manuscript even grondig te herzien.

Pierre Pieterse | 7 januari 2013

‘De eerste hoofdstukken zijn geïntegreerd en daarmee is deel 1 veel krachtiger geworden. De conclusiehoofdstukken van de delen 2, 3 en 4 zijn herschreven en daar heb ik een paar weeffoutjes uitgehaald die nooit iemand heeft gezien maar waarvan ik zelf wist dat ze er wel in zaten. Het betekent bijvoorbeeld dat het aantal veranderaanpakken is uitgebreid naar zes en dat komt weer overeen met de ordening van de interventies in deel 4.’ Aldus Jaap Boonstra.

Verder zijn er drie cases toegevoegd, te weten: Amazon, 3M en Deltaland Ziekenhuis. En ‘de aandacht voor enkele specifieke Nederlandse cases is iets verminderd, in het bijzonder de gemeente Amsterdam, Content en IND’.

Over Pierre Pieterse

Pierre Pieterse was tot februari 2022 hoofdredacteur van Managementboek Magazine.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden