Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Het is weer BOEKENWEEK !

De feestweek van het boek is weer begonnen. Afgelopen vrijdag was het bal en nu is het kijken naar de zeer rijke oogst die de uitgevers deze week op de lezer loslaten. Voor u bij deze, gratis en voor niets: de ‘DMDD boekenselectie’ van deze maand. De Manager Draait Door zou zomaar eens bij RTL7 business nieuws kunnen verschijnen.

Bertrand Weegenaar | 17 maart 2016 | 1-2 minuten leestijd

Om het doordraaien wat in de hand te krijgen is de eerste leestip: Nooit meer te druk (‘een opgeruimd hoofd in een overvolle wereld’) door Tony Crabbe. Crabbe heeft geen zoveelste boek over slim time management en to do-dingen geschreven. Nooit meer te druk is een keuze maak-boek. Het is de kern een anti-timemanagement boek dat weer tijd vrijmaakt voor de echt belangrijke dingen in het leven: uzelf, uw gezin.

Tip 2 is de nieuwste roman van Joël Dicker. Zijn debuut De waarheid over de zaak Harry Quebert was een supersucces. In Nederland onder andere doordat het ‘boek van de maand’ bij DWDD werd. Nu is daar de opvolger Het boek van de Baltimores. Het is weer een verleden met een drama dat de verteller tot de dag van vandaag achtervolgt. Over die Baltimores gaan we nog veel horen. Nu al te lezen.

De derde en laatste tip is een controversieel boek. In De buitenbeentjeseconomie komen diverse, op zijn minst discutabele, business modellen aan de orde. De bekende ondernemers van deze wereld krijgen misschien het schaamrood op de kaken als ze de business modellen van oplichters, hackers en piraten over zouden nemen. Of doen ze dit stiekem toch wel? En waar kan u daar het voordeel mee doen. Misschien niet direct een boek voor op het bureau maar wel op bed. We willen toch allemaal graag een beetje een buitenbeentje zijn? Ja toch!

Aanschaf van boeken deze week is extra aantrekkelijk door het Boekenweek geschenk, Broer van Esther Gerritsen. Zondag kan dit weer gebruikt worden voor gratis reizen bij de NS.

Over Bertrand Weegenaar

Bertrand Weegenaar is als hogeschooldocent HBO-ICT werkzaam op Windesheim. Zijn voorliefde ligt bij de onderwerpen strategie, marketing, geschiedenis; biografieën en internet; e-business. 

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden