OnlineMagazine

Platform voor business professionals

Gevonden artikelen

  Filteren 1

  Filter de resultaten

  Actieve filters 1

  Marketing

  Rubriek

  Toon meer

  Online Magazine

  Auteur

  Toon meer

  Tags

  Dossier

  Toon meer
  Toon resultaten

  Marketing

  Hier vindt u artikelen rond boeken over marketing en commercie. Van seo en contentmarketing tot branding en storytelling. Alles voor marketingprofessionals en -managers.
  1.494 resultaten
  recensie
  Marketing
  20 januari 2022
  Rinus Verhart
  1-2 minuten leestijd
  In ‘Klanthousiasme komt van binnen’, het 5e boek van Feike Cats, gaat Cats dieper in op de termen Verleuken en Klanthousiasme. Klant wordt bij Feike altijd met een hoofdletter geschreven...
  preview
  Marketing
  18 januari 2022
  Bas Hakker
  3-4 minuten leestijd
  Iedere ondernemer kan met behulp van wat basale marketingprincipes (en keihard werken) een publiek opbouwen en zijn spullen of diensten aan dat publiek verkopen. 'Jouw contentplan op een bierviltje' belooft een praktisch antwoord op de vraag: Hoe dan? In dit blog vertelt de auteur over zijn boek.
  preview
  Marketing
  1 december 2021
  Feike Cats
  3-4 minuten leestijd
   De medewerkerskant van een organisatie heeft Feike Cats ook in zijn vier eerdere boeken benoemd, maar is inmiddels zo’n belangrijk onderdeel geworden, dat hij het een goed moment vond om daar een boek over te schrijven.
  nieuws
  Marketing
  26 november 2021
  Karin de Zwaan
  2-3 minuten leestijd
  Yousri Mandour, Dorien van der Heijden, Sven Turnhout hebben gisteren met hun boek De strategie van de kreeft de PIM Marketing Literatuurpijs 2021 gewonnen.
  video
  Marketing
  25 november 2021
  Frank Wouters
  De Bedrijfsnar laat marketing doordringen tot het stadium nog voor de strategische keuzes kunnen worden gemaakt.  In de Bookchat legt Frank Wouters uit waarom hij gekozen heeft voor dit nieuwe medium, een graphic novel. 
  recensie
  Marketing
  19 november 2021
  Rudy Kor
  4-5 minuten leestijd
  Jean-Pierre Thomassen en Dennis Opstal richten zich inTopservice voor veeleisende klanten – De zes principes van uitzonderlijke klantbeleving op de mensen die werkzaam zijn in organisaties waar topservice van elke medewerker, op elk moment gevraagd, verwacht en geëist wordt.
  recensie
  Marketing
  10 november 2021
  Eric van Arendonk RM
  2-3 minuten leestijd
   ‘De formule voor een extreem succesvolle virale businessstrategie’, dat is de belofte op het omslag van het boek Zoonotic van Carole Lamarque.
  recensie
  Marketing
  9 november 2021
  Quintus Hegie
  3-4 minuten leestijd
  Dat gedragsverandering bij klanten, medewerkers en andere mensen in de praktijk brengen helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, blijkt wel uit het nieuwe boek Nudging & Overtuigen van Reinout van Zandycke en Ciska Wybo. 
  recensie
  Marketing
  4 november 2021
  Henk Jan Kamsteeg
  3-4 minuten leestijd
  Als het aan stripfiguur de bedrijfsnar ligt, kunnen bedrijven veel geld besparen door niet te vertrouwen op marktonderzoekbureaus met hun ‘nietszeggende enquêtes’. In het stripboek De bedrijfsnar doet Frank Wouters een oproep aan bedrijven vooral zelf te blijven nadenken en niet te vertrouwen op bureaus. 
  preview
  Marketing
  28 oktober 2021
  Frank Wouters
  5-7 minuten leestijd
  De Bedrijfsnar laat marketing doordringen tot het stadium nog voor de strategische keuzes kunnen worden gemaakt. Met de graphic novel-versie wil auteur Frank Wouters zijn tegendraadse marketingaanpak nog toegankelijker maken. Hij vertelt erover in dit blog.
  preview
  Internet en social media
  26 oktober 2021
  Heleen Buldeo Rai
  3-4 minuten leestijd
  E-commerce zit al jaren in de lift, maar de COVID-19 crisis gaf online shoppen een extra boost. Nog nooit was het belang van webwinkels zo duidelijk, ook voor de traditionele handel en kleine ondernemingen. 
  recensie
  Marketing
  18 oktober 2021
  Elly Stroo Cloeck
  2-3 minuten leestijd
  Klantgerichtheid is superbelangrijk, dat weet ik zolangzamerhand wel. Toch gaf Theedozen en olifantenpaadjes van Ronald Koopman me weer nieuwe inspiratie om te blijven oefenen alles vanuit het oogpunt van mijn klanten te zien. 
  recensie
  Marketing
  18 oktober 2021
  Jeanine Dijkhuis
  2-3 minuten leestijd
  Hoe bouw je een StoryBrand? Simpelweg door storytelling toe te voegen aan merkbouw? Eigenlijk wel. En auteur Donald Miller koos hiervoor een originele invalshoek. Die van het filmscript. Het levert een helder en compact framework op.
  recensie
  Communicatie en media
  15 oktober 2021
  Henk Jan Kamsteeg
  4-6 minuten leestijd
  Inclusief leiderschap vraagt om inclusieve communicatie. Hanan Challouki schreef er een zeer goed en praktisch boek over: Inclusieve communicatie. Voor wie in de marketing geen flaters wil slaan, een moetje!
  video
  Marketing
  14 oktober 2021
  Dennis Opstal
  Jean-Pierre Thomassen en Dennis Opstal schreven TopService voor veeleisende klanten. In deze Bookchat deelt Dennis Opstal alvast drie principes die je kunt toepassen voor een uitzonderlijke klantbeleving.
  preview
  Marketing
  12 oktober 2021
  Jean-Pierre Thomassen
  3-4 minuten leestijd
  Er zijn veel boeken over klantgerichtheid en customer experience in de markt. Maar het zijn veelal óf indrukwekkende boeken voor managers en hoe zij hun organisatie kunnen omvormen, óf boeken met inspirerende service anekdotes voor medewerkers.  
  nieuws
  Marketing
  7 oktober 2021
  Karin de Zwaan
  1-2 minuten leestijd
  Het Platform Innovatie in Marketing (PIM) heeft de genomineerden voor de PIM Marketing Literatuur Prijs 2021 bekend gemaakt. Met deze prijs wil het kennisnetwerk innovatieve ontwikkelingen in het marketingvak een podium bieden.
  preview
  Marketing
  20 september 2021
  Kiki Verbeek
  3-4 minuten leestijd
  Geld verdienen met iets dat je graag doet, maakt een mens succesvol. Maar diepe voldoening ervaren in je werk omdat je jezelf erin kwijt kunt, dát voelt pas echt succesvol. En dat is niet voorbehouden aan enkele uitverkorenen. Ook jij kunt dat voor jezelf realiseren. 
  achtergrond
  Algemeen management
  12 augustus 2021
  Bertrand Weegenaar
  9-13 minuten leestijd
  In 2016 heerste een positieve vibe rondom internet, platformen, en de activiteiten van sociale media. Daar is vijf jaar later weinig van over. Een reeks aan gebeurtenissen en publicaties over onderwerpen als de macht van Big Tech, deep fake, bedreigingen door cybercriminaliteit, en de inzet van sociale media om onze democratie te ondermijnen, hebben een zeer verontrustende ondertoon.
  recensie
  Marketing
  10 augustus 2021
  Mylene Bouwman
  ‘Een merk bouwen', wat betekent dat precies? En al helemaal als we het hebben over een persoonlijk en onderscheidend merk. Bij merken denken we al gauw aan de grote namen, zoals Apple en Nike.

  Populaire producten

   Personen

    Trefwoorden