OnlineMagazine

Platform voor business professionals

Gevonden artikelen

  Filteren 1

  Filter de resultaten

  Actieve filters 1

  Ondernemen

  Rubriek

  Online Magazine

  Auteur

  Toon meer
  Toon resultaten

  Ondernemen

  Hier vindt u artikelen rond boeken over ondernemen en ondernemerschap. Van businessplan tot ondernemersbiografie. Alles voor starters, mkb, scale ups en zzp'ers.
  365 resultaten
  preview
  Marketing
  18 januari 2022
  Bas Hakker
  3-4 minuten leestijd
  Iedere ondernemer kan met behulp van wat basale marketingprincipes (en keihard werken) een publiek opbouwen en zijn spullen of diensten aan dat publiek verkopen. 'Jouw contentplan op een bierviltje' belooft een praktisch antwoord op de vraag: Hoe dan? In dit blog vertelt de auteur over zijn boek.
  nieuws
  Ondernemen
  13 januari 2022
  Marjan Maandag
  2-4 minuten leestijd
  Bij Managementboek lezen we meer dan alleen managementboeken, en we delen graag wat we lezen. In deze aflevering van MEER Moois vertellen Managementboekcollega’s Liza, Fred en Marjan welk boek hen pakte.
  Interview
  Ondernemen
  30 december 2021
  Bas Hakker
  5-7 minuten leestijd
  Rik Vera beschrijft in 'The Guide to the Ecosystem Economy' hoe bedrijven in de toekomst veel meer moeten samenwerken. De basis voor de samenwerking is altijd het platform waar klanten terechtkunnen. Dat lijkt allemaal heel logisch, maar gemakkelijk is het niet.
  recensie
  Ondernemen
  10 december 2021
  Sjors van Leeuwen
  2-3 minuten leestijd
  In 2011 lanceerde Victor van Tol samen met twee vrienden SnappCar: een online platform voor het delen van auto’s. Na tien jaar vallen en opstaan heeft SnappCar 1 miljoen leden in 3 landen en is het een van Nederlands meest succesvolle startups. In SnappStory lees je het eerlijke verhaal achter 10 jaar SnappCar.
  preview
  Ondernemen
  10 december 2021
  Paul van Ruiten
  2-4 minuten leestijd
  De auteurs van Impactvol ondernemen in de praktijk hebben een praktische vertaling gemaakt van het waardecreatiemodel van het IIRC. Daarmee kunnen ondernemers en ondernemende mensen zoals jij direct starten met het creëren van meer positieve impact. In hun preview vertellen ze over hun boek.
  video
  Ondernemen
  7 december 2021
  Hendrik Stiksma
  In Ondernemers vs managers gaan ondernemer Erwin en manager Hendrik de strijd en het gesprek aan. Over de bekende clichés, verschillen en overeenkomsten tussen managers en ondernemers. Wie wint? Maar ook: wat kunnen ze van elkaar leren en waar vullen ze elkaar aan? In de Bookchat zetten de auteurs de grootste verschillen op een rijtje.
  recensie
  Internet en social media
  23 november 2021
  Wardy Poelstra
  3-5 minuten leestijd
  Een kijkje achter de schermen van een succesvol bedrijf is altijd leuk. Zeker als het gaat om een start-up van Nederlandse bodem die inmiddels miljarden waard is. We hebben het over betalingsverwerker Mollie; oud-directeur Remco Boer vertelt in Via Mollie openhartig over de jaren dat hij er werkte, van 2014 tot 2019.
  recensie
  Ondernemen
  9 november 2021
  Sjors van Leeuwen
  3-5 minuten leestijd
  Ondernemers zijn snelle jongens die voor het geld gaan. Managers houden van spreadsheets en zo weinig mogelijk risico’s. Toch? Het antwoord lezen we in Ondernemers vs Managers. Een zoektocht naar de verschillen en overeenkomsten tussen managers en ondernemers en wat ze van elkaar kunnen leren. 
  preview
  Ondernemen
  8 november 2021
  Jan Frens
  3-4 minuten leestijd
  In Krachtvoer voor Ondernemers bundelt Jan Frens een selectie van prikkelende en uitdagende artikelen die elk niet meer dan een paar minuten leestijd vragen. Bij wijze van teaser deelt hij een van de artikelen.
  preview
  Ondernemen
  29 oktober 2021
  Rik Vera
  3-4 minuten leestijd
  In maart 2020 was ik met Leaseplan in San Francisco, net voor de wereld stil kwam te staan door Covid-19.  We waren daar om samen te ontdekken hoe het bedrijf zich kon klaarstomen voor een wereld in verandering.
  preview
  Ondernemen
  27 oktober 2021
  Véronique Bockstal
  3-5 minuten leestijd
  Heb je als female founder het gevoel dat je vast bent komen te zitten in de dead zone, de omzetrange tot €300.000 die je alleen of met beperkte hulp kan realiseren? Droom je van een miljoenenbedrijf maar zitten allerhande drempels in de weg? Ga je gebukt onder een gebrek aan tijd, kennis, ervaring, netwerk, financiering, … ?
  recensie
  Ondernemen
  26 oktober 2021
  An Opmeer
  1-3 minuten leestijd
  Ondernemen, het is een term die toch vaak nogal vaag overkomt, maar niet bij Charlotte Meindersma. Haar boek Echt ondernemen, bemoei je met je eigen zaak maakt het zelfstandigenbestaan heel concreet.
  preview
  Ondernemen
  25 oktober 2021
  Sara Vermeulen
  3-4 minuten leestijd
  Dus jij wil van je organisatie een duurzame organisatie maken maar je weet niet waar te beginnen? Geen nood, in De weg naar duurzaam ondernemen nemen we je in 5 stappen mee doorheen deze uitdagende reis. In deze preview lichten we een tipje van de sluier.
  preview
  Ondernemen
  22 oktober 2021
  Gerben Nijmeijer
  5-7 minuten leestijd
  Een unieke formule. Dat waarmee jij je onderscheidt van alle anderen. Iedereen zoekt ernaar, als ware het de heilige graal. Wat niet eens zo’n vreemde vergelijking is.
  recensie
  Ondernemen
  18 oktober 2021
  Mylene Bouwman
  1-2 minuten leestijd
  Mindful & Miljonair. Een titel die triggert. Precies zoals Steffy Roos Du Maine het heeft bedoeld. Want wie verwacht er nu dat een ‘spiriwiri’ persoon miljonair is? Of draai het eens om: bij een miljonair denken we vaak aan een hardwerkende man. Niet aan een gedreven én spirituele vrouw.  
  recensie
  Ondernemen
  15 oktober 2021
  Ineke Smits
  2-3 minuten leestijd
  Al sinds enkele jaren volg ik auteur Charlotte Meindersma op social media. Ze doet net dat wat ik van een jurist niet direct verwacht. Ze maakt dat wat complex is, dat wat je liever op afstand houdt, soms zelfs enigszins spannend vindt, toepasbaar en begrijpelijk voor een leek als ik.  
  preview
  Ondernemen
  30 september 2021
  Victor van Tol
  3-4 minuten leestijd
  SnappStory geeft je een uniek kijkje achter de schermen van SnappCar. Victor van Tol, medeoprichter van het bedrijf, deelt zijn uitdagende levens- en ondernemerslessen met jou. In zijn preview vertelt hij over zijn boek.
  interview
  Internet en social media
  14 september 2021
  Jeroen Ansink
  7-10 minuten leestijd
  We leven steeds meer in een wereld die door Amazon wordt gecontroleerd, schrijft Bloomberg-journalist Brad Stone in Amazon ontketend. Het boek is een vervolg op Mr. Amazon, waarmee hij in 2013 de Financial Times Goldman Sachs Award won. ‘Jeff Bezos is een changed man.'
  preview
  Ondernemen
  13 september 2021
  Bart van den Belt
  3-4 minuten leestijd
  Of je nu net gestart bent of al wat jaartjes onderweg bent als ondernemer, De 7 Sleutels voor Zakelijk Succes is voor jou. De ondernemer, de doener, iemand die droomt, maar ook van aanpakken houdt en resultaat wil zien. 
  recensie
  Ondernemen
  2 september 2021
  Quintus Hegie
  4-6 minuten leestijd
  Als je bij Het Hypnose Vliegwiel voor Ondernemers van Ricardo Nielsen vermaakt verwacht te worden met een grote hypnose show, dan heb je het helemaal mis. Met dit op het eerste oog wat onopvallende boek beschik je juist over een serieus instrument om als startende ondernemer opvallend veel impact op jezelf en je onderneming te maken. 

  Populaire producten

   Personen

    Trefwoorden