OnlineMagazine

Platform voor business professionals

Gevonden artikelen

    Filteren 1

    Filter de resultaten

    Actieve filters 1

    Preview

    Rubriek

    Toon meer

    Online Magazine

    Auteur

    Toon meer
    Toon resultaten

    Previews

    Previews van Managementboek: auteurs van businessboeken vertellen zelf kort waar hun boek over gaat, en wat u eraan hebt.
    1.886 resultaten
    preview
    Algemeen management
    6 februari 2023
    Susan Smulders
    3-4 minuten leestijd
    Is hybride werken al volledig ingebed in je organisatie? En zijn er geen zorgen over verbinding, kennisdeling, innovatie, werk-privébalans of leidinggeven aan hybride werkers? Gefeliciteerd! Dan maak je waarschijnlijk al optimaal gebruik van hybride mogelijkheden en kun je dit artikel overslaan en het boek ‘Hybride wérkt’ links laten liggen. Loopt nog niet alles op rolletjes? Lees dan vooral even verder.
    preview
    Coaching en trainen
    3 februari 2023
    Erik de Haan
    2-3 minuten leestijd
    Ik schreef Liefde boven angst omdat ik na ruim 25 jaar werken als executive coach, na eindeloze omzwervingen binnen en buiten de professie, terug wilde naar de essentie van coaching. Waar ging het mij nou eigenlijk om in dit vak? Wat is voor mij de waarde van coaching? Waarom blijf ik het zo graag doen en wat maakt het zo buitengewoon behulpzaam voor veel leiders?
    preview
    Algemeen management
    2 februari 2023
    Jan Hoogstra
    2-3 minuten leestijd
    Organisaties en mensen beschikken over toenemende hoeveelheden vertrouwelijke en waardevolle informatie die via digitale wegen verplaatst wordt. Persoons-, organisatie- en financiële informatie vindt dagelijks zijn weg van A naar B, zowel in- als extern. Dat is risicovol. 
    preview
    Organisatiekunde
    30 januari 2023
    Jaap Boonstra
    2-3 minuten leestijd
    ‘Allianties voor een duurzame toekomst’ belooft een inspiratiebron te zijn voor bestuurders, toezichthouders en verandermanagers die met nieuwe samenwerkingen willen bijdragen aan een positieve en duurzame wereld. Jaap Boonstra vertelt in deze preview kort welke inspiratie je mag verwachten.
    preview
    Persoonlijke effectiviteit
    24 januari 2023
    Pauline Mulder
    3-4 minuten leestijd
    In ACE coacht ex-topsporter Pauline Mulder je naar het hoogste level. Onder haar bezielende leiding ontwikkel je een ijzersterke topsportmentaliteit. In haar preview vertelt Mulder over wat je van haar boek mag verwachten.
    preview
    Mens en maatschappij
    23 januari 2023
    Kees Verhoeven
    4-5 minuten leestijd
    Oud-politicus en techexpert Kees Verhoeven maakt zich zorgen over de manier waarop de politiek omgaat met en ten onder dreigt te gaan aan de grootste veranderkracht van deze tijd: digitalisering. Er is iets bijzonders aan de hand in de relatie tussen technologie en democratie. In zijn boek neemt hij je mee in zijn diagnose en de mogelijke oplossingen.
    preview
    Verandermanagement
    20 januari 2023
    Annemarie Mars
    2-3 minuten leestijd
    Begin 2023 kwam de derde editie uit van haar eerste boek Hoe krijg je ze mee? Zestien jaar na het verschijnen van de eerste editie en zeven jaar na de tweede. Annemarie Mars vertelt wat er na die jaren aan verbeteringen mogelijk was.
    preview
    Communicatie en media
    18 januari 2023
    Corinne Keijzer
    3-4 minuten leestijd
    LinkedIn is een supersterk kanaal als het gaat om het communiceren met je zakelijke doelgroep. Niet alleen heb je veel mogelijkheden om je als ondernemer of organisatie te profileren in wat je doet, ook is het dé manier om te laten zien waar jouw of jullie expertise ligt en daarmee nieuwe klanten en leads aan te trekken of stakeholders te informeren. Maar wat moet je nou op die tijdlijn plaatsen om in beeld te komen?  
    preview
    Algemeen management
    17 januari 2023
    Maarten van Os
    2-3 minuten leestijd
    Heerlijk als je consultants en techneuten ondernemend zijn. De ogen openhouden voor nieuwe kansen voor zichzelf en anderen. Contact houden met oud-opdrachtgevers. En actief zijn als het gaat om het vinden van nieuwe collega’s. Maar meestal vinden professionals dat lastig. Of minder leuk. We horen managers soms letterlijk verzuchten ‘Waarom doen ze het niet gewoon?’
    preview
    Leiderschap
    16 januari 2023
    Hartger Wassink
    2-3 minuten leestijd
    Leider zijn in dialoog heeft als doel meer handvatten te geven aan professionals en leidinggevenden, om de dialoog op een goede manier in te zetten in hun dagelijks werk. Het boek is een opvolger van een eerder boek van mij, Er zijn als leider. Sterker: dat eerdere boek is er integraal in opgenomen. Het is dus een dubbelboek.
    preview
    Ondernemen
    13 januari 2023
    Karen Dendas
    2-3 minuten leestijd
    Succesvol ondernemen én genieten van het leven. Het klinkt wel als een paradox. Toch is het mogelijk om ondernemersvrijheid te ervaren. Hoe pak je dit dan aan? Hoe word je operationeel misbaar en hoe zorg je ervoor dat je bedrijf blijft draaien, ook als jij er niet bent? Met het HERO-model in het boek YOLOpreneur reik ik je een shortcut aan naar je volgende vakantie!
    preview
    Personeelsmanagement
    12 januari 2023
    Isolde Kolkhuis Tanke
    2-3 minuten leestijd
    De personeelstekorten zijn het afgelopen jaar tot ongekende hoogte gestegen en ook dit jaar zal dat niet veel beter worden. Vrijwel overal is de werkdruk torenhoog. Tegelijkertijd weten we dat investeren in leren en ontwikkelen noodzakelijk is om medewerkers niet alleen nu, maar ook in de toekomst, bekwaam en inzetbaar te houden. Dat is nog eens een ‘spagaat’! Hoe kom je daar uit?
    preview
    Marketing
    11 januari 2023
    Friederike Niehoff
    3-4 minuten leestijd
    Wist je dat 93% van alle CX-programma’s mislukken? In ons nieuwe boek ‘Why Your Customer Experience Program Will Fail’ onderzoeken we waardoor dat komt en geven we concrete tips om de meest gemaakte fouten te voorkomen.
    preview
    Leiderschap
    10 januari 2023
    Lennart van der Kraan
    3-4 minuten leestijd
    ‘Help/Hoera, ik ga leidinggeven!’ belooft je drie stappen die helpen om te slagen als leidinggevende. Je komt erachter hoe je je succesvol voorbereidt, hoe je succesvol start én hoe je succesvol blijft nadat je eenmaal bent begonnen. In zijn preview vertelt de auteur over de stappen.
    preview
    Internet en social media
    6 januari 2023
    Ina Boer
    3-4 minuten leestijd
    Goede content voor LinkedIn... Wat is dat precies en wat zijn de ingrediënten van de perfecte post? En hoe maak je die? Ina Boer, uitgeefcoach en LinkedIn- en marketingcoach voor ondernemers, schreef er een boek over: ‘Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn’. In haar preview vertelt Boer meer over haar boek, en over hoe die perfecte post er uitziet.
    preview
    Financieel management
    5 januari 2023
    Sander Klos
    2-3 minuten leestijd
    Elke ondernemer is ernaar op zoek: een formule om zijn of haar bedrijf echt te laten groeien. Niet de gebruikelijke procentjes per jaar, maar exponentieel. Die formule is er nu, want na decennia van trial and error heb ik de groeicode gekraakt en deze verder uitgewerkt in een uniek groeisysteem, een systematische roadmap om zakelijke ambities waar te maken.
    preview
    Mens en maatschappij
    4 januari 2023
    Fanta Voogd
    3-4 minuten leestijd
    ‘Futurama - Een kroniek van de toekomst’ is geen managementboek. Het is niet praktisch, bevat geen peptalk, geen tips, geen strategie, geen oplossingen. Toch verbaast het me niet dat Managementboek me vroeg om een blog te schrijven.
    preview
    IT-management / ICT
    30 december 2022
    Daniël E. Brouwer
    1-2 minuten leestijd
    ‘Ton de Technotovenaar’ is een prentenboek dat is bedoeld voor de kinderen van functioneel beheerders. Een beroep dat vaders en moeders maar moeilijk aan hun kinderen kunnen uitleggen, en daarin wil de auteur een helpende hand bieden. 
    preview
    Psychologie
    23 december 2022
    Margriet Sitskoorn
    2-3 minuten leestijd
    'Tijd tekort | tijd genoeg' is het nieuwe boek van Margriet Sitskoorn. Ze belooft verhelderende inzichten en praktische tips die je leven gelukkiger en gezonder kunnen maken. In haar preview vertelt ze meer over het boek.
    preview
    Mens en maatschappij
    21 december 2022
    Bart Flos
    3-4 minuten leestijd
    In 'De mens als grens' brengt auteur, spreker en veranderspecialist Bart Flos al zijn eerdere werk bij elkaar. Want of het nou gaat om individu, groep, samenleving of suprasysteem, overal zien we diepe sporen met dezelfde signatuur: dat van de sociale groepsprimaat en jager-verzamelaar Homo sapiens. In zijn preview vertelt Flos over het waarom van zijn nieuwe boek.

    Populaire producten

      Personen

        Trefwoorden