Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Interview

Podcast - Business Books by People Power - Glenn van der Burg in gesprek met Hans van der Heijden

Een nieuwe aflevering van Business Books by People Power. Glenn van der Burg is in gesprek met Hans van der Heijden, auteur van Zeven Megatrends.

Glenn van der Burg | 4 april 2017

Meer luisteren? Ga naar http://businessbooks.people-power.nl

Mensgericht organiseren leidt tot betere prestaties en gelukkigere mensen. Glenn van der Burg werkt daar elke dag vol vuur aan als facilitator van groepen die samen een vliegende start willen maken om hun organisatie mensgericht te maken. Elke maandag presenteert hij het radioprogramma People Power over de kracht van mensen in organisaties. Hij is auteur van Boven het maaiveld en Management Mythes en is spreker en dagvoorzitter op congressen over thema’s als leiderschap, arbeidsparticipatie, sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid.

Over Glenn van der Burg

Glenn van der Burg maakte sinds 2015 meer dan 500 zakelijke podcasts. Hij is presentator op New Business Radio en ontwikkelt en presenteert podcasts voor o.a. TNO, Universiteit Utrecht, Schouten & Nelissen, ZonMw en SeederDeBoer. Daarnaast geeft Glenn podcastworkshops in samenwerking met De Radiofabriek in Hilversum.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden