Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Managementboek presenteert: De jury voor Managementboek van het Jaar 2023

Met trots presenteren wij de jury voor de 21e editie van het Managementboek van het Jaar. Onder voorzitterschap van Liesbeth Tettero kiezen de zes juryleden het boek dat op 20 april 2023 wordt bekroond met deze titel. U vindt ze hieronder: Zes professionals met uiteenlopende vakgebieden en bovenal veellezers.

Rob ter Bekke | 15 november 2022 | 2-3 minuten leestijd

Juryvoorzitter Liesbeth Tettero is zelfstandig trainer en coach. Zij heeft twee stokpaardjes: het openbaar bestuur en ambitieuze vrouwen. Met haar bedrijf Publice traint en coacht zij in mensen in ambtelijke, bestuurlijke en politieke functies op onder andere overtuigingskracht en politieke sensitiviteit. Met Het Feministerie biedt zij trainingen, coaching en interactieve lezingen over zaken als gender, beeldvorming, leiderschap en de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt. 

Bekijk haar LinkedInprofiel.

Henny Portman is eigenaar van Portman PM[O] Consultancy en biedt begeleiding bij het invoeren en verbeteren van project-, programma- en portfoliomanagement inclusief het opzetten en verder ontwikkelen van PMO's. Hij is auteur van onder meer de boeken Scaling agile in organisaties en Agile with a smile. Daarnaast spreekt hij regelmatig op internationale congressen en is hij een actief blogger.

Bekijk zijn LinkedInprofiel.

Eric van Arendonk RM is docent Commerciële Economie bij de Hogeschool Utrecht (HU). Hij is daarnaast auteur van het boek Neuromarketing en zelfstandig marketingadviseur. Arendonk heeft ruime ervaring in het opzetten van marketingafdelingen binnen organisaties. Zijn motto is: ‘Blijf nieuwsgierig, verbaas je en geniet.’

Bekijk zijn LinkedInprofiel.

Organisaties en teams laten floreren, dat is de missie van Jasmijn Mioch. Met behulp van werkvormen zoals serious games en visualisaties, faciliteert zij strategiedagen en zakelijke events. Online, op locatie en hybride. Meer informatie via www.creatingsessions.nl. Mioch heeft een achtergrond in de journalistiek en leiderschapsontwikkeling, is host van de Podcast De Gelukkige Thuiswerker en redacteur bij het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties (TvOO).

Bekijk haar LinkedInprofiel.

Arvid Buit is internationaal actief als executive coach voor topbestuurders. Hij is drievoudig erkend als mastercoach (EMCC / ICF / Marshall Goldsmith) en auteur van de boeken Wahlberg - Het verhaal van een CEO en Red de Alfawolf - Zachte leiders maken stinkende wonden. Hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van topbestuurders en de ontwikkeling van het vakgebied coaching. Hierover publiceert hij voor o.a. Forbes en middels tientallen podcasts.

Bekijk zijn LinkedInprofiel.

Elmas Duduk is psycholoog en topcoach voor high performers en executives. Daarnaast begeleidt zij organisaties bij complexe verandertrajecten, diversiteit- en inclusievraagstukken en is ze expert Learning & Development. Het ontwikkelen van mensen en organisaties staat centraal in haar loopbaan. Zij is auteur van de boeken Crossmentorschap en Comfort-transitie.

Bekijk haar LinkedInprofiel.

Belangrijke data

Voordat het zover is dat de winnaar wordt bekendgemaakt, stelt de jury een longlist en een shortlist samen uit de tientallen boeken die in 2022 verschenen. De data van de bekendmakingen vindt u hieronder.

Dinsdag 31 januari: bekendmaking longlist 2023
Dinsdag 7 maart: bekendmaking shortlist, met 5 genomineerde boeken
Donderdag 20 april: bekendmaking winnaar tijdens het Managementboekengala 2023

Meer informatie over het Managementboek van het Jaar vindt u op de officiele website.

Over Justin van Lopik

Justin van Lopik is werkzaam bij Managementboek en hoofdredacteur van Managementboek Magazine, platform voor business professionals.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden