Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Josette Dijkhuizen Vrouwen- vertegenwoordiger 2013

De Nederlandse Vrouwen Raad draagt met trots Josette Dijkhuizen – ondernemer, wetenschapper en genomineerde voor de prijs ‘Zzp Ondernemer van het Jaar 2012’ – voor als Vrouwenvertegenwoordiger 2013. Dijkhuizen zal na haar benoeming door de Minister van Buitenlandse Zaken deel uitmaken van de Regeringsdelegatie naar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York en daar namens de Nederlandse vrouwen de regeringsleiders toespreken.

Nienke van Oeveren | 3 december 2012

Duurzaam netwerk opzetten

In voorbereiding op haar toespraak bij de Verenigde Naties zal Dijkhuizen praten met vrouwelijke ondernemers in Nederland, rolmodellen en belanghebbenden. 'Ik wil een duurzaam netwerk van vrouwelijke ondernemers oprichten die zich ook in de toekomst voor meer vrouwelijk ondernemerschap – wereldwijd – willen inzetten.' In januari zal Dijkhuizen daarom een eerste netwerkbijeenkomst organiseren over diversiteit en ondernemerschap.

Josette Dijkhuizen schreef al twee boeken over ondernemerschap - Het ondernemersgen en Startershandboek - en doet promotieonderzoek naar naar het succes van ondernemerschap.

Over Nienke van Oeveren
Nienke van Oeveren is redacteur van managementboeken. Via haar bedrijf Boekredactie begeleidt zij auteurs bij het uitgeven van boeken en ook werkt zij voor gevestigde uitgevers. Zij heeft Nederlands en Book and Digital Media gestudeerd en werkte jarenlang bij Managementboek.nl.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boeken bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden