Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

LEVEL 3 Employee Growth - Word de woest aantrekkelijke organisatie

Om nieuwe talenten te werven wordt er van alles uit de kast gehaald. Leuk bij de start maar eenmaal in dienst zakt deze energie snel weg. Hoe maak je je aantrekkelijk als organisatie in deze markt? Daarover gaat ‘LEVEL 3 Employee Growth’. Wessel Berkman vertelt over zijn boek.

Wessel Berkman | 8 juli 2022 | 2-3 minuten leestijd | 1 persoon vond dit artikel nuttig

Hoe word je de meest aantrekkelijke organisatie voor je huidige medewerkers en toekomstige talenten? Het is een vraagstuk waar veel organisaties zich over buigen. Huidige medewerkers voelen zich binnen veel organisatie niet maximaal verbonden, geïnspireerd en gewaardeerd en lopen zomaar de deur uit, terwijl de nieuwe talenten niet in de rij staan.

Filosofie en executie

Met LEVEL 3 Employee Growth heb je een nieuwe filosofie en executie in handen om hierin het verschil te maken. Door de dromen en ambities te kennen van je huidige en toekomstige medewerkers en daar van betekenis in te zijn, zie je medewerkers niet meer alleen als iets meer dan een productiemiddel maar als totaalmens. En hoe leuk is het om een onderdeel van de dromen en ambities van je medewerkers te worden en te blijven?

Nieuwe richting

De LEVEL 3 Employee Growth filosofie en executie geeft management, HRM en marketing een nieuwe richting. LEVEL 3 vraagt actie en heeft impact op verschillende zaken zoals: managementontwikkeling, werving & selectie, onboarding, de academie voor persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsevents en social media over en van je medewerkers.

HRM

Met LEVEL 3 sluiten de benodigde producten en diensten van HRM 100% aan op de dromen en ambities van je medewerkers. Niet zomaar wat algemene hoog abstracte (of vage) dromen en ambities in beeld brengen, maar zeer concrete dromen en ambities in je huidige functie, je toekomstige baan, je privéomgeving en vitaliteit.

Hoe zouden je trainingsprogramma’s eruit zien wanneer er alleen maar gemotiveerde medewerkers deelnemen? De start van LEVEL 3 is het vastleggen van de magische stip op de horizon, met natuurlijk inzicht in de beloning voor elk individu wanneer de magische stip wordt gerealiseerd of overtroffen. Elke manager snapt en omarmt deze magische stip, LEVEL 3 filosofie en is een voorbeeld in de uitvoering ervan.

Inspiratiesessie

Stel je eens voor dat je de dromen en ambities van je teamleden kent en je kan daar enige vorm van betekenis in hebben. Met de ‘dromen boven tafel krijg inspiratiesessie’ met je team creëer je het leukste moment van de week met de grootste impact. In het vervolg kun je hierop doorpakken en de filosofie laten leven. Hoe zou dan je team functioneren en hoe leuk is het dan om met elkaar het verschil te maken?

Het is aan de managers om deze dromen en ambities boven tafel te krijgen en hierin een rol van betekenis te spelen. Mijn boek helpt daarbij.

Resultaten

De resultaten van de LEVEL 3 Employee Growth filosofie en executieroute zijn ook significant: blije en trotse medewerkers, nieuwe talenten die graag bij je komen werken, trotse managers en voor bestuurders een aantrekkelijk verhaal intern en extern over hoe bijzonder de organisatie is waarvoor zij werken.

In LEVEL 3 Employee Growth lees je alles over de filosofie met praktische voorbeelden die je morgen kunt toepassen. De methode is beproefd bij een aantal topbedrijven die hun ervaringen graag met delen. En je weet: kennis is leuk, maar je groeit pas als je toepast!

Over Wessel Berkman

Drs. ing. Wessel Berkman heeft sinds 1999 ervaring in commerciele optimalisatie. Hij is oprichter van The Brown Paper Company, De Commerciele Revoultie, The Social Selling Company en Employee Growth Factory. Zijn organisaties laten zich graag afrekenen op de behaalde meetbare duurzame resultaten. Naast dit werk schrijft hij boeken en houdt hij zich bezig met leiderschapsontwikkeling.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

1
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden