Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten

Remy Gieling en Job van den Berg zijn experts op het gebied van data en AI. In hun boek ‘Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten’delen ze hun kennis en ervaring met iedereen die deze revolutionaire technologie wil begrijpen en benutten. In hun preview schetsen ze een vergezicht, en vertellen ze over hun missie, de uitdagingen, en de kansen van AI.

Job van den Berg en Remy Gieling | 18 mei 2023 | 2-3 minuten leestijd

Stel je een wereld voor waarin de tijdrovende, repetitieve taken die ons dagelijks leven in beslag nemen, worden overgenomen. Een wereld waarin je een extra 35% van je tijd terugkrijgt om je te richten op wat echt belangrijk is. Een wereld waarin je een trouwe co-piloot of super stagiair aan je zijde hebt die je begeleidt en je helpt om je doelen efficiënter te bereiken. Dit is geen fantasie. Dit is de werkelijkheid die we aan het vormgeven zijn met kunstmatige intelligentie (AI).

Partner

AI is meer dan een technologische ontwikkeling; het is een partner die ons in staat stelt om verder te kijken dan de horizon van ons menselijk potentieel. Maar deze partner moet met zorg en verantwoordelijkheid worden behandeld. Daarom nemen we je in het boek Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten mee op een reis om AI beter te begrijpen en de impact ervan op onze wereld te verkennen.

Oneindig

We leven in een tijd waarin AI al deel uitmaakt van ons leven, vaak op manieren die we niet eens beseffen. Van aanbevelingen voor films en muziek tot complexere toepassingen zoals autonome voertuigen en geavanceerde data-analyse, AI is overal om ons heen. Maar dit is nog maar het begin. De mogelijkheden van AI zijn bijna oneindig en we zijn nog maar net begonnen met het ontdekken van wat deze technologie voor ons kan doen.

Uitdagingen

Maar net als elke krachtige technologie, brengt AI ook uitdagingen met zich mee. Hoe zorgen we ervoor dat we AI verantwoordelijk en ethisch inzetten? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat AI wordt ontwikkeld en gebruikt op een manier die ten goede komt aan iedereen, en niet alleen aan een paar bevoorrechte mensen? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat we, terwijl we deze nieuwe technologie omarmen, niet onze menselijkheid verliezen?

Antwoorden

In dit boek proberen we antwoorden te geven op deze en vele andere vragen. We kijken naar de vele manieren waarop AI al wordt gebruikt en verkennen de potentie ervan voor de toekomst. We bespreken de ethische en praktische uitdagingen die gepaard gaan met het gebruik van AI en bieden suggesties voor hoe we deze kunnen aanpakken.

Missie

Onze missie met dit boek is om je een beter begrip van AI te geven en de impact ervan op onze wereld. We geloven dat AI de potentie heeft om ons leven te verbeteren en ons te helpen belangrijke uitdagingen aan te gaan. We hopen dat je, door dit boek te lezen, meer inzicht krijgt in de mogelijkheden en uitdagingen van AI en hoe je deze technologie morgen al kunt gebruiken. Voor jezelf en uiteindelijk voor een betere wereld.

Over Remy Gieling

Remy Gieling is als technologie-expert een graag geziene gast bij landelijke media zoals BNR en RTL. Hij houdt alle ontwikkelingen rondom technologie, data en AI nauwlettend in de gaten. Remy weet als geen ander complexe materie helder en begrijpelijk te maken. Door zijn jarenlange ervaring kent hij de uitdagingen van start-up tot corporate op zijn duimpje.

Over Job van den Berg

Job van den Berg heeft ruim 10 jaar ervaring met het aansturen van omvangrijke datateams voor DPG Media, Bluefield en Kantar. In deze rol heeft hij legio bedrijven – klein en groot – geholpen om waarde uit data en AI te halen. Hij is een veelgevraagd expert en deelt op een enthousiaste en pragmatische manier zijn ervaringen en kennis. Daarom weet Job van iedereen een dataexpert te maken.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden