Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

De Work-Life Revolutie - Gaan voor geluk in je werk en leven

In de ratrace van tegenwoordig raken velen van ons verstrikt in een cyclus van 'moeten'. Perfectie nastreven, de continue prestatiedruk voelen en overuren draaien is bijna normaal geworden. Maar stel je voor dat er een manier was om dit allemaal te overstijgen. Om niet alleen te leven, maar écht te leven. Het is tijd om het roer om te gooien en een nieuwe weg in te slaan. Een weg die leidt naar de Work-Life Revolutie.

Mariska Fissette | 13 februari 2024 | 2-3 minuten leestijd

Zeg jij ook te vaak dat je het druk hebt? Val je vaker uit naar je dierbaren dan je zou willen? Misschien ben je enthousiast over je werk, zie je doorgroeimogelijkheden en blijf je jezelf pushen. Echter, wat ooit begon als een tijdelijke situatie (‘na dit project ga ik meer tijd maken voor mijn liefdesleven, sport en vrienden’) is inmiddels een vast patroon geworden. Je slaat afspraken over, vergeet momenten van ontspanning, en merkt dat je werk de overhand heeft genomen.

Anderen zien hun baan slechts als een middel om de rekeningen te betalen, waarbij ze reikhalzend uitkijken naar het weekend en vakanties. Maar onder dit oppervlakkige gevoel van balans zit een dieper verlangen naar meer. Als psycholoog en trainer heb ik ontdekt dat velen van ons meer willen dan alleen overleven; we willen een betekenisvoller leven leiden.

Waarom de Work-Life Revolutie?

De wereld ligt voor ons open, gevuld met eindeloze keuzes en kansen. Je kunt je eigen studie kiezen, bepalen welk werk je doet en dankzij technologie en globalisering kunnen we ons overal verbinden en met iedereen bevriend raken. Kijk alleen al naar het overweldigende aanbod van workshops, zelfhulpboeken en coaches. Dit suggereert dat een leven vol geluk en betekenis binnen handbereik is. Maar ironisch genoeg lijken stress en tijdgebrek tegenwoordig eerder de norm dan de uitzondering.

Er zit dus een gat tussen de mogelijkheden en kennis die we hebben over stress en (werk)geluk enerzijds en hoe we ons voelen en gedragen anderzijds. Dit kan en moet anders. Er is een revolutie nodig om ervoor te zorgen dat je wél je leven leeft zoals je dat diep vanbinnen wilt.

De sleutel tot verandering

Dit boek is niet zomaar een analyse van het probleem, maar een gids vol informatie, inspiratie en oplossingen. We duiken diep in de kern van wat het betekent om een betekenisvol leven te leiden in de wereld van vandaag.

We verdiepen ons in prachtige, belangrijke thema’s zoals:

- Het volgen van je innerlijke kompas om echt authentiek te zijn.
- Hoe je focus kunt behouden in een wereld vol afleidingen.
- Het belang van echte rust, zelfs als je denkt dat je geen tijd hebt.
- De kracht van alleen-tijd en reflectie zonder de constante prikkel van technologie.
- Authentieke emotie-uiting, zelfs in professionele omgevingen.
- Overwinnen van zelfkritiek en het omarmen van zelfwaardering.
- Diepe, zinvolle connecties aangaan in een tijdperk van oppervlakkige interacties.

Rijk aan inzichten en direct toepasbaar

In De Work-Life Revolutie krijg je niet alleen diepe inzichten, maar ook praktische tools en technieken die je direct kunt toepassen. Of je nu leidinggevende, ondernemer, werknemer of zelfstandige bent, de methodieken in dit boek zullen je ondersteunen in het creëren van een evenwicht tussen werk en privé. De unieke, bijbehorende audio-oefeningen geven je een unieke hands-on ervaring.

Laat je inspireren en sluit je aan bij de revolutie die jouw leven kan veranderen!

Over Mariska Fissette

Mariska Fissette, gedragspsycholoog (MSc.) en auteur van 'De Work-Life Revolutie', is medeoprichter van 'The Well-being Workplace'. Ze trainde en coachte talloze professionals, spreekt en schrijft over werkgeluk en wellbeing, en verschijnt geregeld in de media. Haar missie: inspireren tot bewuste keuzes voor een rijker leven.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden