Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Coachingskalender 2022 - 'Een prestatie van formaat'

Vlammen op je werk! Wie wil dat niet, deze pakkende slogan op de voorzijde van de Coachingskalender 2022 trekt de aandacht en wekt verwachtingen.

Margreet Noordanus | 6 september 2021 | 1-2 minuten leestijd

Bij het eerste doorbladeren van Coachingskalender 2022 vallen de citaten op. Die zijn heel divers en actueel, maken me aan het lachen, ik herken dingen, krijg filosofische gedachten, er komen vragen op en ik word actief aan het denken gezet. Ook zie ik ‘dingen' waar ik het niet mee eens ben en waar ik over na moet denken. Verder ontdek ik citaten waar ik het wel mee eens ben en zijn er een aantal zaken die belicht worden vanuit een (voor mij) verfrissend ander blikveld. Wat naast verfrissend en interessant tevens een goed begin is.

Vol goede moed richt ik mijn aandacht op ‘de achterkant' van de bladzijden. Daarbij word ik niet teleurgesteld, omdat elke dag van het jaar voorzien is van een achter-kant die net zo goed de voor-kant zou kunnen zijn. Ik vind een schat aan nuttige en actuele informatie, tips, gedichten, nadenkertjes, overwegingen en verhalen die uit het leven gegrepen zijn. Verder en dat vind ik heel leuk, staan er goede vragen in die uitnodigen tot discussie en beantwoording. En zit je onverhoopt verlegen om een oefening? Dan is de tip even te bladeren en te zoeken naar de opgenomen oefeningen, deze zijn divers en kun je zelf maar ook bijvoorbeeld met je familie, gezin, team of groep doen.

Wat vooral opvalt is de veelheid aan verschillende onderwerpen en problematiek die aan bod komen. Over een heel aantal van deze onderwerpen zijn boeken vol geschreven, vandaar dat ik het een prestatie van formaat vind dat ik nergens de indruk heb een samenvatting te lezen. Daarbij zijn ondanks de beperkte ruimte eveneens duidelijke bronvermeldingen, boektitels en relevante websites opgenomen zodat je meteen weet waar je terecht kunt voor verdere verdieping.

Tot slot, kun je dankzij de Coachingskalender 2022 vlammen op je werk? Dat kan zeker! Tenminste als je daarvoor kiest. Doe je dat, dan kun je de coachkalender als kapstok benutten en of je er dan voor kiest om te vlammen met de dagelijkse voor-kant citaten of met informatie opgedaan aan de achter-kant, dat is aan jou!

Over Margreet Noordanus

Margreet Noordanus is coach en trainer. Ze is de drijvende kracht achter PaardenInzicht en verzorgt Coaching en Training met Paarden.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden