Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Moments of Impact - Nederlandse editie

‘Moments of Impact - Hoe je strategische conversaties ontwerpt die verandering versnellen’ van Chris Ertel en Lisa Solomon is voor iedereen voor wie vergaderen een bezoeking is geworden. Het is voor alle managers die ervaren dat het niet opschiet met de besluitvorming. En het is voor iedereen die geen idee meer heeft hoe je ‘de saaie vergaderboel’ vlot moet trekken.

Margreet Noordanus | 1 juli 2015

Wil je vergaderen op een wijze dat er werkelijk ‘iets’ gaat gebeuren of besloten wordt? Dan kan ‘Moments of Impact’ van Chris Ertel & Lisa Kay Solomon je enorm inspireren en helpen. Er is namelijk veel te doen op ‘vergadergebied’ om de chaotische en nutteloos voelende vergaderingen te verandering in strategische conversaties en moments of impact. Echte impact, impact waar men het jaren later nog over heeft.

Hoe je dit doet en hoe je het pad naar de strategische converstatie zo goed mogelijk kunt bewandelen, lees je in dit verhelderende boek.

De hoofdstuktitels geven het pad al aan:

1. Definieer je doel,

2. Zorg voor uiteenlopende perspectieven,

3. Kader de kwesties in,

4. Creëer de juiste omgeving,

5. Maak er een ervaring van,

6. Het hoofd bieden aan de ‘ja-maars’,

7. Maak er jouw moment van.

Zo opgesomd lijkt het een bedrieglijk eenvoudig 7-stappen plan. Het is echter niet zó eenvoudig! Je moet wel degelijk de hoofdstukken lezen om zicht te krijgen op hoe het daadwerkelijk anders kan. Zonder deze achtergrond en zonder de Starterskit aan het einde van het boek mis je namelijk de kans strategische conversaties te gaan voeren die daadwerkelijk verandering bewerkstelligen.

Over Margreet Noordanus

Margreet Noordanus is coach en trainer. Ze is de drijvende kracht achter PaardenInzicht en verzorgt Coaching en Training met Paarden.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden