Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Laat jezelf zien!

Een boek geschreven recht uit het hart van de schrijfster Judith Webber. Zij stelt zich heel kwetsbaar op in 'Laat jezelf zien!' en laat echt veel van zichzelf zien. Dit werkt aanstekelijk.

Dorien van Doorn | 30 juli 2012

Judith Webber vertelt in 'Laat jezelf zien!' geheel haar eigen verhaal en aan het einde van iedere paragraaf staat een vraag aan de lezer: 'Hoe doe jij dit?' 'Wat wil je ermee?' Daarmee bindt Webber je sterk aan haar boek. Webbers taalgebruik is zo eenvoudig en vooral direct dat het vele personen tegen de borst zal stuiten, maar de wereld draait door. Taal leeft en de taal van Webber is van deze tijd. Niet iedereen zal dat waarderen. Als je openstaat en ook jezelf wil laten zien dan zal de taal je echter aanspreken. Als je daar nog niet aan toe bent, dan zal 'Laat jezelf zien!' je niet aanspreken. De kans is zelfs groot dat je het kinderachtig zult vinden, maar daar heeft de schrijfster op haar beurt weer lak aan. Droomklanten, hartsmotieven en succesformules passeren de revue. Webber stelt je veel vragen. Wat drijft jou? Waarheen wil jij? Welke slogan gebruik jij? Wat zijn jouw doelen? Waarvan krijg jij energie? Met weinig tekst luidt ze deze vragen duidelijk in en in de flow van haar verhaal bereikt zij de lezer makkelijk. Ik weet zeker dat iedere lezer die openstaat voor haar gedachten , minimaal door een of meerdere vragen geraakt zal worden. In het boek is zij één groot voorbeeld van 'je laten zien' en dat voorbeeld werkt aanstekelijk. Het boek is ook geschikt om als cadeau te geven aan iemand die je wilt stimuleren of een hart onder de riem te steken.

Over Dorien van Doorn

Dorien van Doorn is sinds 1991 zelfstandig gevestigd als interim Supply Chain Manager. De rode draad in haar opdrachten zijn implementaties van conceptuele wijzigingen in grote organisaties, profitsector, productie, trade, multinationals.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden