Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Manipuleren kun je leren

Het boek 'Manipuleren kun je leren' van Frank van Marwijk gaat over hoe je op een positieve manier andere mensen kunt manipuleren. De intrigerende titel deed mij besluiten om dit boekje te lezen; want wie wil nu niet weten hoe je kunt zorgen dat je controle krijgt over anderen.

Sonja de Bruin | 24 mei 2013

Het boek is prettig geschreven en leest lekker weg, alleen was de inhoud niet zo verrassend als ik verwachtte. Als je al andere managementboeken hebt gelezen over lichaamstaal, dan voegt het niet erg veel meer toe. Er staan zeker leuke dingen met een aantal praktische tips, maar ik mis diepgang. In de inleiding wordt geschreven dat je na het lezen van dit boek over vaardigheden beschikt om het leven beter naar je hand te zetten en dat is niet waar; je hebt er over gelezen; vervolgens moet je zelf aan de slag om het in de praktijk te brengen. En dat is nu juist zo lastig....

Over Sonja de Bruin

Sonja de Bruin is oprichter en eigenaar van Themis Consultancy. Themis Consultancy verleent diensten op het gebied van Quality Assurance en Process Improvement aan bedrijven die zich bezighouden met software- en/of systeemontwikkeling.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden