Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Ontwikkel je talent

Niemand is natuurlijk tegen het ontwikkelen van je talenten maar hoe doe je dat dan in de praktijk? Daniel Coyle heeft een handzaam boek geschreven over het ontwikkelen van je talenten.

Christel Deckers | 7 december 2016 | 1-2 minuten leestijd

Coyle doet dat aan de hand van 52 tips in drie categorieën: begin te ontdekken welke vaardigheden je wilt verbeteren; gebruik methoden en technieken om je vaardigheden in zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk te verbeteren en houd ten slotte de voortgang vast door strategieën te gebruiken die ertoe bijdragen dat je ontwikkeling niet stokt en dat je structurele voortgang boekt.

Deze verzameling van tips zijn suggesties hoe je ergens beter in kunt worden en blijven, wat je ook wilt leren. Alle tips hebben zich bewezen in de praktijk en zijn wetenschappelijk verantwoord. Wat helpt bij het toepassen van deze tips is dat ze bondig en simpel zijn geformuleerd. Daarnaast wordt een aantal aansprekende voorbeelden gebruikt en krijg je concrete adviezen om zelf aan de slag te gaan.

Achterin zijn boek heeft Coyle een aantal lege pagina’s opgenomen zodat je ruimte hebt voor je eigen aantekeningen en de mogelijkheid om je voortgang op papier bij te houden.

Coyle sluit zijn boek af met de volgende tip: ‘Werk gestaag en strategisch aan je doel, in de wetenschap dat elk onderdeel weer aansluit op het volgende’.

En daar sluit ik me graag bij aan!

Het boek is in een handzaam formaat uitgegeven zodat je het makkelijk mee kunt nemen en in een verloren kwartiertje kunt gebruiken om nog wat tips tot je te nemen.

Deze tips zijn heel praktisch van aard zowel zakelijk als privé heel nuttig. Ontwikkel je talent is een mooie kadotip voor de feestdagen!

Christel Deckers is lid van verschillende Raden van Toezicht in Zorg & Onderwijs. Daarnaast is zij bestuurder a.i. binnen zorg- en welzijn. Tevens doet zij onderzoek naar De juiste Bestuurder op de juiste plek vanuit de Erasmus Universiteit. Kernwoorden in haar werk zijn: met plezier naar je werk, we doen het samen en de juiste mens op de juiste plek. (www.christeldeckers.nl)

Over Christel Deckers

Christel Deckers is een onafhankelijk denker, expert op het gebied van governance, change management, innovatie en digitalisering. Zij is gepromoveerd aan de Business School of Economics in Nijmegen en doet onderzoek naar Bestuur en Toezicht in de zorg. Kernwoorden in haar werk zijn: We doen het samen, met plezier naar je werk en de juiste mens op de juiste plek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden