Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Eén fan per dag

Als één van je favoriete schrijvers een nieuw boek uitgeeft dan ben je blij als je er aan mag beginnen. Je wil het eigenlijk zo snel mogelijk uitlezen, maar tegelijkertijd baal je er van als het uit is. En dat laatste is een goed teken. Je had namelijk nog veel meer willen lezen.

Feike Cats | 15 februari 2017 | 1-2 minuten leestijd

Hoe overtref je verwachtingen van Klanten? Dat is de subtitel van dit boek. Mijn verwachtingen zijn weer ruimschoots overtroffen. Als je iemand goed kent, hoor je hem als het ware spreken tegen je in het boek. Opnieuw is het Jos gelukt om een serieuze boodschap ontzettend grappig te brengen. Typisch Jos Burgers!

De voorbeelden die Jos gebruikt zijn om van te smullen. Zo simpel, duidelijk en effectief. Voor iedereen toepasbaar. De titels van de korte hoofdstukken zijn grappig en uitdagend. Wat te denken van de eerste twee: ‘Wij doen niet in polissen’ en ‘Fan van een tandarts die gaatjes maakt’.

Eigenlijk moet iedereen dit boek minimaal 2x lezen. Er staan namelijk zo veel direct toepasbare tips & trucs in dat het onmogelijk is om die gelijk tot je te nemen. Een markeerstift kan daarbij wonderen verrichten.

De titel mag dan Eén fan per dag zijn, ik ben ervan overtuigd dat Jos Burgers zijn fanclub met grote hoeveelheden per dag uitbreidt. En terecht. Van harte aanbevolen!

Over Feike Cats

Feike Cats is klantgerichtheidexpert en schrijver van 6  boeken over dit thema. Hij is bedenker van de woorden 'Klanthousiasme', "Verleuken" en "werkgeleuk". Cats wordt veel gevraagd voor het verzorgen van workshops en inspiratiesessies. Hij helpt organisaties, profit en non-profit, die de Klantgerichtheid willen verbeteren om zodoende meer uit (bestaande) Klanten en medewerkers te halen.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden