Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

Aankloten - Kloot jezelf succesvol

Frans van Leeuwen

Aankloten - Kloot jezelf succesvol

Voortdurend bezig zijn met doelen stellen, presteren en grenzen verleggen trekt niemand meer. Wanneer heb jij voor het laatst lekker aan lopen kloten?

2
Danny Mullenders

Laat je niet kiezen

Elke dag moet je keuzes maken, over je loopbaan, samenwerken met lastige collega's of nieuwe projecten. De meeste mensen laten het zich overkomen. Psycholoog Danny Mullenders laat zien dat je altijd een keuze hebt.
€ 21,50
3
Frank Deuring

SuperFalen

Een organisatie die radicaal open is over fouten, hoe mooi zou dat zijn? Daar word je niet afgerekend op fouten. Sterker nog: je lef wordt juist gewaardeerd.
€ 22,50
4
Ninke van der Leck

5 Star Business - Verdien wat je waard bent

Wat ondernemers doen om meer geld te verdienen is… harder werken. Daarom zijn ze superdruk en leveren ze kostbare tijd met hun gezin en vrienden in.
€ 29,95
5
Maaike Thiecke

Cultuurdingetje hè

'Cultuurdingetje, hè' toont waarom cultuur zo hardnekkig is en heel weinig te maken heeft met al die excellente, betrokken en competente mensen die je in huis hebt.
€ 29,99
6
Nader Rad

Agile Scrum Handboek

Dit boek is een eenvoudig te begrijpen handleiding voor iedereen die meer wil weten over de concepten van Agile en het Scrum framework.
€ 27,20
7
Marlies van Dam

DRAAIKONT - De survivalgids voor 20’ers en 30’ers

Draaikont is een handig boek met overlevingstips die zorgen dat jij weer wat rust krijgt in je hoofd. En in je billen natuurlijk!
€ 24,99
8
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 21,99
9
Margriet Sitskoorn

IK2 (IK kwadraat) - De beste versie van jezelf

'IK² - De beste versie van jezelf' laat op een inspirerende, goed toepasbare manier zien hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen.
€ 25,95
10
Frank Weijers

Now we’re talking!

The Lewis Method of Deep Democracy omvat een set krachtige tools waarmee écht goede gesprekken kunnen worden gefaciliteerd.
€ 10,-
11
Inge Nuijten

Dienend-leiderschap

Onderbouwd en persoonlijk ontdek je in dit boek hoe je eenvoudig en doeltreffend lijderschap achter je laat en van leiderschap een gewoonte maakt.
€ 26,50
12
Stephen Covey

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Verbeter de kwaliteit van uw werkende leven, privé-leven én gezinsleven. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt.
€ 27,50
13
Bert Hedeman

Projectmanagement op basis van PRINCE2 6de Editie

De inhoud van dit boek is afgestemd op PRINCE2® 6de Editie. Dat wil zeggen dat de beschrijving van de processen en thema’s is gebaseerd op deze methode, alsmede de terminologie.
€ 34,83
14
Kees Klomp

Betekeniseconomie

Er is volgens Kees Klomp sprake van een existentiële crisis. Het is daarom noodzakelijk om op zoek te gaan naar een volledig nieuw economisch narratief: de Betekeniseconomie.
€ 24,95
15
Haemin Sunim

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment.
€ 15,99
16
Petra Kuipers

Navigeren in de mist

Petra Kuipers laat in 'Navigeren in de mist' zien dat niet-weten precies is wat we nodig hebben om de deur te openen naar nieuwe mogelijkheden, creativiteit en andere manieren van samenwerken.
€ 24,95
17
Haemin Sunim

Houden van dingen die niet perfect zijn

De inzichten en adviezen van de Koreaanse boeddhistische monnik Haemin Sunim uit de bestseller Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt gingen over rust.
€ 16,99
18
Martin van Staveren

Iedereen risicoleider

Na het lezen van dit boek ben je in staat om anders om te gaan met onzekerheden, risico’s én kansen die doelen in de meest brede zin van het woord beïnvloeden.
€ 29,50
19
Frank Weijers

Conflict & polarisatie

Conflict is er altijd. Omdat we van elkaar verschillen, en daardoor verschillend – conflicterend – naar dezelfde werkelijkheid kijken.
€ 12,-
20
Berthold Gunster

Omdenken op het werk

Als aanvulling op de reeks met de succesvolle boekjes Omdenken, Omdenken in communicatie en Omdenken in opvoeding, duiken we nu in het anders aanpakken van al het gedoe op het werk.
€ 5,-
21
Aartjan van Erkel

Nummer 1

In dit boek laat Aartjan van Erkel zien hoe je met onorthodoxe marketing de nummer 1 wordt in je markt.
€ 23,99
22
Ingrid Steenhuis

Positieve leefstijlverandering

Een positieve leefstijlverandering levert mensen veel op: gezondheid, energie en vitaliteit. De gedragsverandering die hiervoor nodig is, blijkt voor veel mensen een flinke uitdaging.
€ 29,95
23
Jan Wijnand Hoek

Kennismaken met Lean

Lean is een compleet managementsysteem gericht op het continu verbeteren van de organisatie en haar processen, zodat medewerkers succesvol kunnen zijn in het realiseren van organisatie- en klantambities.
€ 21,95
24
Remko van der Pols

BiSL – Een Framework voor business informatiemanagement

BiSL®, Business Information Services Library, is het framework voor business informatiemanagement. Dit boek is de officiële beschrijving van BiSL 3de editie.
€ 47,42
25
Eef van Opdorp

Gek van geld

Dit boek leert je anders kijken naar de relatie die je met geld hebt. Net als in relaties geldt: wat je aandacht geeft groeit. En dat zie je terug op je bankrekening.
€ 21,99
26
Leon Schaepkens

10 miljoen jaar leiderschap

Succesvolle leiders voorzien in oeroude basisbehoeften en weten dat leiderschapsstijlen slechts de vernislaag zijn over ons brein.
€ 20,-
27
Sydney Brouwer

Six Star Service

Service die de verwachting van klanten echt overtreft omdat hij persoonlijk én op maat is, en daarom een extra ster verdient: een zesde ster.
€ 22,99
28
Anouk ten Arve

Zuurstof voor zorgprofessionals

Zorgprofessionals zijn het hart van je organisatie. Met hun vakmanschap en bevlogenheid zetten ze zich in om optimale mensgerichte zorg te leveren.
€ 29,95
29
Theo Compernolle

Zo haal je meer uit je brein

In deze nieuwe, beknopte handleiding geeft hij je de praktische tools in handen om het beste uit zowel je brein als uit de moderne technologie te halen en zo meetbaar productiever en creatiever te worden, in minder tijd en met minder stress.
€ 16,99
30
Annemieke Figee

Samenwerken voor gevorderden

In dit boek krijg je praktische tips om de samenwerking tussen jou en jouw collega’s duurzaam te versterken. We doen dit aan de hand van 20 herkenbare verhalen over samenwerken.
€ 22,95
31
Elke Wiss

Socrates op sneakers

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek.
€ 20,99
32
Arend Ardon

Doorbreek de cirkel!

Wat gebeurt er écht terwijl we praten over verandering? Ardon laat zien hoe managers onbewust verandering blokkeren en biedt doe-het-zelfinterventies om dit te doorbreken.
€ 23,99
33
Filip Vandendriessche

Leidinggeven zonder bevelen

7 Kernideeën inspireerden de auteurs om sterk vernieuwende managementconcepten te ontwikkelen. Ze geven u adviezen die werken in het bedrijfsleven én thuis.
€ 25,99
34
Stella de Swart

Armoede krijg je gratis

Jarenlang leidt Stella een gelukkig leven. Ze heeft een mooi huis, twee geweldige kinderen en een succesvolle carrière.
€ 20,-
35
Eline Janssen

De kracht van het piramideprincipe

'Ik word gek van al die informatie!' Mensen raken overspoeld door de enorme hoeveelheid tekst die elke dag op hen afkomt.
€ 28,50
36
Kilian Wawoe

Het Corporate Brein

Met de kennis die jij hebt opgedaan tijdens de coronacrisis, hoe vaak zou je nog naar kantoor willen? Deze vraag ligt zo voor de hand dat die in bijna iedere organisatie wordt gesteld.
€ 29,95
37
Ergin Borova

Huispoezen en buitenkatten - Inspirerende verhalen die aanzetten tot actie!

Zonder managementtaal en theoretische modellen maar juist met persoonlijke verhalen vol humor en energie weet de auteur de lezer te boeien, te enthousiasmeren en aan te zetten tot actie.
€ 20,-
38
Manon Ruijters

Ons Ontwikkelen Ontward - Dialoogkaarten

Doorgrond met deze 81 dialoogkaarten jouw eigen leren en ontwikkelen. Om zo stap voor stap meer grip te krijgen op je ontwikkelidentiteit.
€ 19,95
39
Donald Miller

StoryBrand

Door gebruik te maken van zeven universele verhaalprincipes creëert StoryBrand voor elk bedrijf effectieve boodschappen die ingezet kunnen worden op websites, presentaties en social mediakanalen.
€ 27,99
40
Jan Kuipers

De kleine Covey

De zeven eigenschappen is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven.
€ 12,99
41
Hans van Londen

Ongevraagd advies

Dit boek is bedoeld voor mensen die van adviseren hun beroep maken of willen maken.
€ 9,90
42
Arbinger Institute

De Box

'De Box' vertelt het verhaal van een man die in zijn nieuwe baan stap voor stap wordt ingewijd in de principes van de box.
€ 14,99
43
The Arbinger Institute

Anatomie van de vrede

Anatomie van de vrede geeft inzicht in de oorzaak van een conflict. Of het nu gaat om relatieproblemen, juridische strijdpunten of zelfs oorlogen.
€ 24,99
44
Kevin Lane Keller

Strategisch merkenmanagement (met MyLab NL toegangscode)

Het boek bestrijkt het complete vakgebied en maakt door de vele cases en voorbeelden de alledaagse praktijk van (digital, social & sustainable) branding inzichtelijk.
€ 62,95
45
Hans van der Loo

Veldgids Psychologische veiligheid

Deze Veldgids biedt je praktische ondersteuning bij het ontwikkelen van safe zones binnen jouw organisatie met krachtige vragen, prikkelende werkvormen (‘nudges’), voorbeeldgedragingen en praktijkscripts.
€ 20,95
46
Spencer Johnson

Wie heeft mijn kaas gepikt?

De vier personages in ‘Wie heeft mijn Kaas gepikt?’ van Spencer Johnson worden geconfronteerd met ingrijpende veranderingen; elk reageert anders als zijn Kaas plotseling op is.
€ 15,-
47
Eva Rovers

Nu is het aan ons

Politiek moet je niet uitsluitend aan politici overlaten. Daar zijn onze problemen namelijk te complex voor. Vooral een veelkoppig monster als klimaatverandering vraagt om een veelkoppige aanpak.
€ 15,-
48
Rick Pastoor

GRIP - Het geheim van slim werken

Sommige mensen lijken altijd grip op de zaak te hebben. Een van hen is Blendle-man Rick Pastoor. In dit boek deelt hij zijn razendslimme werkmethode GRIP, die hij door de jaren heen ontwikkelde.
€ 18,99
49
Raymond de Looze

Hoe je de beste versie van jezelf wordt - En waarom je dat vooral niet moet willen

De beste versie van jezelf worden, wie wil dat nou niet? Je wilt eruit halen wat erin zit. Elke dag beter. De sleutel vinden naar zo veel mogelijk geluk, succes en liefde. Toch?
€ 12,50
50
Manfred Kets de Vries

Leading Wisely

€ 27,57
51
Annemarie Mars

Hoe krijg je ze mee? - Herziene editie

Organisatieverandering is mensenwerk. Het valt of staat met de manier waarop mensen elkaar bereiken, betrekken, overtuigen, bevragen en inspireren.
€ 28,-
52
Business Contact

Vakantieboek voor professionals en managers

Of je nu naar het buitenland gaat of vakantie viert in eigen land, met dit boek in de hand kun je bijlezen, ontspannen, reflecteren en opladen.
€ 15,-
53
Remco Claassen

Verbaal Meesterschap

De een krijgt met een zin meer voor elkaar dan de ander in een monoloog van een kwartier. Hoe komt het dat je bij de ene collega in slaap valt en bij de ander aan zijn lippen hangt?
€ 25,99
54
Maya Bakker-de Jong

Handboek voor elke mentor

Dit handboek geeft de mentor praktische handvatten voor eenvoudige en complexe vraagstukken. Daarmee is het een boek vol kennis en vaardigheden voor elke mentor.
€ 29,95
55
Paul Hersey

Situationeel leidinggeven

De juiste leiding in de juiste situatie, dat is situationeel leiderschap. Met beproefde concepten en een goede timing krijgt u mensen zover dat ze doeltreffender worden.
€ 20,-
56
Jitske Kramer

Deep democracy

'Deep Democracy' is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen.
€ 28,50
57
Scott Empson

CCNA 200-301 Portable Command Guide

'CCNA 200-301 Portable Command Guide' is filled with valuable, easy-to-access information–and it’s portable enough to use whether you’re in the server room or the equipment closet.
€ 42,99
58
Joris Janssen

Green on - De leukste en meest productieve manier van werken

Dit boek vertelt het spannende verhaal van de special forces en hoe hun bewezen principes zich vertalen naar situaties op de werkvloer.
€ 24,95
59
Hans van der Loo

Psychologische veiligheid

Het best bewaarde geheim om teams vleugels te geven? Psychologische veiligheid. Het zorgt voor een klimaat waarin onderling vertrouwen gekoppeld wordt aan vrijmoedigheid en het verlangen om verschil te maken.
€ 21,50
60
Arend Ardon

Traag versnellen

Dit boek brengt een volstrekt andere boodschap over vernieuwing: wie niet kan vertragen, kan ook niet versnellen.
€ 26,50
61
Joey Gonesh

Innovatie de baas

Raak je ook zo geïnspireerd van creatieve alleskunners? Zou je willen innoveren als Elon Musk, ontwerpen als Daan Roosegaarde en impact maken als Greta Thunberg?
€ 22,50
62
Jaap Peters

Rijnlands organiseren

Ga met Jaap Peters aan de slag met het Canvas Rijnlands Organiseren en leg je organisatie in handen van de vakmensen 'in de voorste linie'. Zij zijn bepalend voor je succes.
€ 33,95
63
Amy Edmondson

De onbevreesde organisatie

Met 'De onbevreesde organisatie' zet Amy C. Edmondson het begrip psychologische veiligheid binnen organisaties en teams op de kaart.
€ 22,99
64
Luk Dewulf

De Talentenfluisteraar

Volgens Luk Dewulf heeft werkelijk iedereen een unieke combinatie van talenten. In dit boek toont hij je waarom het zo belangrijk is om aan je talenten te werken, en hoe je dat doet.
€ 17,50
65
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork

De kern van samenwerking in teams wordt in dit boek aan de hand van een parabel blootgelegd. Dit verhaal laat zien hoe hindernissen ontstaan en hoe u ze achter u kunt laten.
€ 20,-
66
Martine Veeger

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

In 'Superkrachten' laat Martine Veeger zien hoe je meer uit je organisatie haalt door je energie anders in te zetten.
€ 27,99
67
Richard Maun

Mijn baas is een klootzak: overleven in de jungle die werk heet

Heeft u een redelijke, competente, rechtvaardige baas met een gelijkmatig humeur? Welgefeliciteerd! U behoeft niet verder te lezen. Bent u daar nog? Dan bent u waarschijnlijk een van een grote groep medewerkers die problemen met zijn manager heeft. Hij of zij mag dan lastig, onberekenbaar of zelfs volslagen onmenselijk zijn, omwille van uw carrière (en uw geestelijke gezondheid) dient u toch een of andere werkrelatie te onderhouden. Dat is waar dit boek van pas komt.
€ 19,90
€ 9,95
68
Betteke van Ruler

Handboek communicatiestrategie

Hoe ontwikkel je eenvoudig een communicatiestrategie? Zonder dikke boekwerken om de strategie te bepalen en eindeloze reeks slides om de strategie te presenteren, maar simpelweg op 1 A4?
€ 31,50
69
Verne Harnish

Scaling up - De groeiformule

Wil je groeien, of meer leren over groei, dan bevat dit boek alle praktische handvatten en technieken om je lange termijn groeiambities direct vorm te geven.
€ 24,99
70
Marijke Lingsma

Aan de slag met teamcoaching

In het boek zijn voorbeelden van teamcoachingsbijeenkomsten opgenomen om werkelijk met de geboden methode aan de slag te gaan.
€ 34,95
71
Marjolijn Feringa

Agile focus in governance

In this pocket guide you will find a practical approach on how to handle this. Governing an organization in a fast-changing world.
€ 19,57
72
Gabriël Anthonio

Het leven praat terug

Dit boek gaat over persoonlijk leiderschap. Over invloed uitoefenen op je omgeving en hoe het leven terugpraat.
€ 14,95
73
Dominiek Vandewalle

Leren programmeren

In dit boek worden de bouwstenen van het programmeren in het algemeen en het objectgeoriënteerd programmeren in het bijzonder aangereikt op maat van leerlingen uit de derde graad van het secundair onderwijs.
€ 33,45
74
Theo Gerrits

Agile - A pocket guide for responsive organizations

Agile is a philosophy that ensures business results, especially in this rapidly changing world.
€ 19,57
75
Theo Gerrits

Agile - Pocketguide voor wendbare organisaties

Een snelle, overzichtelijke introductie tot Agile. Dit boek gaat over het toepassen van Agile van teamniveau tot op het niveau van de hele organisatie.
€ 19,57
76
Daan Quakernaat

Ga kathedralen bouwen!

Hoe kunnen we de uitdagingen van onze tijd aanpakken? De kathedralenbouwers in de Middeleeuwen wijzen de weg. In de politiek, in bedrijven en in ons persoonlijke leven.
€ 19,90
77
James Veenhoff

Collaborate or Die

In dit praktische, actiegerichte en lekker leesbare boek nemen Martijn Pater en James Veenhoff je stap voor stap mee op een reis richting impact.
€ 24,99
78
Richard van Kray

Sales vanuit je Hart

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait.
€ 20,-
79
Margriet Sitskoorn

Train Your CEO Brain

This book explains how you can use the plasticity of your brain to develop yourself. It links theory to practice, and includes targeted exercises to train your executive brain.
€ 25,95
80
Marjolein Bongers

LinkedIn Power

LinkedIn is hot. Niet zo gek eigenlijk want LinkedIn is hét zakelijk online platform waar je snel en gemakkelijk in contact kunt komen met jouw doelgroep.
€ 20,-
81
Mark van Twist

Woorden wisselen

Taal is essentieel. Taal zegt wat er wordt gemaakt én maakt wat er wordt gezegd, ongeacht of het nu gaat om besturen, organiseren of adviseren.
€ 29,95
82
Koen Marichal

Leading from the middle

Het werk van de manager wordt er niet eenvoudiger op, zeker niet in ‘het midden’ van een organisatie.
€ 34,50
83
Kim Putters

Het einde van de bv Nederland

Nederland staat aan de vooravond van grote veranderingen rond duurzaamheid en energievoorziening, de aanpak van de woningnood en het tegengaan van polarisatie en kansenongelijkheid.
€ 15,-
84
Rini van Solingen

De kracht van Scrum

Een gemakkelijke introductie in het vakgebied van Scrum voor studenten en professionals. Na het lezen begrijpt de lezer Scrum en kan het direct toepassen.
€ 23,95
85
Wanne van den Bijllaardt

De OR in 153 vragen en antwoorden

In De OR in 153 vragen en antwoorden vind je actuele, heldere en puntige antwoorden op die vragen die in de praktijk het meest gesteld worden.
€ 21,95
86
Kenneth Blanchard

Gung Ho!

Ook uw bedrijf heeft baat bij de principes van Gung Ho. Het boek is geschreven voor elke manager die weet dat de inzet van zijn mensen onbetaalbaar is.
€ 20,-
87
Kenneth Blanchard

Ken Blanchard over leiderschap

Een klassieker over leiderschap voor een nieuwe generatie-nu in een herziene en uitgebreide editie.
€ 20,-
88
Pep Degens

Stinkend rijk & zielsgelukkig

Wat is dat toch met geld? We willen enerzijds schaamteloos rijk zijn, maar zweren het anderzijds beschaamd af zodra we zover zijn.
€ 21,99
89
Roel Wessels

De complete projectmanager

Dit boek gaat over het hoe van projectmanagement en hoe je als projectmanager met een proactieve houding ook in moeilijke situaties regie houdt.
€ 34,83
90
Pamela Fuller

Onbewuste vooroordelen

Dit boek biedt meer dan dertig unieke tips en tools om je eigen onbewuste biases te reframen en met je team tot meer verbinding en betere resultaten te komen.
€ 24,99
91
Elleke van Gelder

Het grote verwonderboek voor managers

Voor iedereen die met een andere blik wil kijken naar verandering, ontwikkeling en vernieuwing in organisaties.
€ 29,99
92
Menno van Doorn

Echt Nep

In tegenstelling tot de meeste boeken over vervagende realiteiten kijkt 'Echt Nep' verder dan de angstscenario’s
€ 22,99
93
John Kotter

Onze ijsberg smelt!

Paniek overvalt een kolonie van 286 pinguïns, als het ijs waarop ze leven smelt. Ervaar hoe u in uw organisatie beter omgaat met veranderingen en crisissituaties.
€ 20,-
94
Peter Geelen

KPI's die wél werken

U leert hoe u KPI's opzet die samenwerking wél bevorderen en die helpen uw klanten beter te bedienen. Knoppen dus waarmee u écht kunt sturen en uw ambities kunt realiseren.
€ 29,95
95
Marilieke Engbers

Onder commissarissen

<b>Shortlist - Managementboek van het Jaar 2022</b> Het witwassen bij ING, de debacles bij Vestia en DSB, de teloorgang van Enron en het Wirecard-schandaal: toezicht houden gaat opvallend vaak mis.
€ 24,99
96
Jitske Kramer

Werk heeft het gebouw verlaten

Jitske Kramer schreef Werk heeft het gebouw verlaten tijdens de tweede lockdown in oktober 2020. Over hoe corona ons in een collectieve cultuurshock stortte en wat de impact hiervan is op ons werkende leven.
€ 18,50
97
Roger Connors

Het OZ- principe

Dit boek legt haarfijn uit waarom en hoe je het principe van Accountability onderdeel maakt van de bedrijfscultuur om optimaal te presteren.
€ 22,99
98
Cathelijne Janssen

Uitgemeten

Hoe maak je communicatie echt accountable? Een instrument dat helpt bij het inzichtelijk maken van de toegevoegde waarde van communicatie is de PAN-kubus®.
€ 26,95
99
David Marquet

Gooi het roer om!

Dit boek geeft een andere kijk op leiderschap. Inspirerend, toegankelijk en een must-read voor managers.
€ 29,95
100
Katrien Hugenholtz

Machtig Mooie Medezeggenschap

Hoe krijg je als ondernemingsraad (OR) invloed op een belangrijk besluit? Wat kan je het beste doen om plannen van de organisatie bij te sturen? Als OR-lid voelt het soms alsof je in een ongelijke situatie zit; je baas blijft immers je baas.
€ 24,75

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden