Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

De psychologie van het overtuigen

6 slimme technieken voor extra overtuigingskracht

Seminar met Robert Cialdini, Jan van Setten, Pacelle van Goethem, Sharon Kroes, Jos Burgers, Jitske Kramer

Seminar met Robert Cialdini, Jan van Setten, Pacelle van Goethem, Sharon Kroes, Jos Burgers, Jitske Kramer

De psychologie van het overtuigen

6 slimme technieken voor extra overtuigingskracht

Met onder andere...

Robert Cialdini Robert Cialdini
Jan van Setten Jan van Setten
Pacelle van Goethem Pacelle van Goethem

Over dit seminar

De zaal zit vol! Alles stoelen zijn uitverkocht. Wel biedt DenkProductie je nog de mogelijkheid om via een livestream ONLINE deel te nemen aan het seminar. Bovendien heb je hiermee de mogelijkheid om nog twee weken terug te kijken.
De prijs? €395 ipv €995 (excl BTW).

'Overtuigingskracht' is grotendeels 'techniek'. Het is dus te leren! Experts ontdekken steeds meer psychologische principes die je helpen om mensen ‘ja’ te laten zeggen. Om je baas te overtuigen, een voorstel geaccepteerd te krijgen of de sales te verhogen.

Vaak gaat het om kleine aanpassingen in de manier waarop je iets brengt. Je woordkeus, de volgorde. Zeer kleine aanpassingen -vaak gratis- met grote impact.

Robert Cialdini & de beste Nederlandse experts
Dr. Robert Cialdini is dé wereldwijde autoriteit op het gebied van beïnvloeden en overtuigen. Hij komt voor een exclusief seminar bij DenkProducties naar Nederland en deelt het podium met Jitske Kramer, Jos Burgers, Remco Claassen, Jan van Setten, Sharon Kroes & Pacelle van Goethem. Een fenomenale line-up!

Programma

09:00 Ontvangst en registratie
09:30 Start seminar
17:00 Einde seminar
BLOK 1: 6 superkrachtige principes voor méér invloed
De psychologie van interpersoonlijke relaties Ontdek de onzichtbare aantrekkingskracht van ‘autoriteit’ en ‘sympathie’.
Je punt maken: zo doe je dat Slim gebruik maken van ‘sociale bewijskracht’ en ‘consistentie’.
Betere besluiten, sterkere teams Hoe wederkerigheid en schaarste als smeerolie voor je team.
BLOK 2: Pre-suasion
Pre-suasion: de ideale voedingsbodem voor invloed Dit moet je doen om je plan ‘in goede aarde’ te laten vallen en te zorgen dat je invloed blijvend is. Het cruciale belang van timing, priming en aandacht.
BLOK 3: Beïnvloeding superconcreet
Mensen meekrijgen Je hebt een visie en een plan. Hoe doorbreek je weerstand en krijg je commitment?
Persoonlijk meesterschap Welke Cialdiniaanse principes kun jij gebruiken om het beste uit jezelf te halen?
Klanten winnen en vasthouden Met ‘gewoon’ tevreden klanten schiet je weinig op. Zo maak je fans van je klanten!

Sprekers

Robert Cialdini
Robert Cialdini
Robert B. Cialdini is hoogleraar Psychologie en Marketing aan de Arizona State University en bekend van zijn gezaghebbende boek 'Invloed'. Daarvan zijn wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Cialdini geldt dan ook als autoriteit als het gaat over het overtuigen van mensen.
Jan van Setten
Jan van Setten
Jan L.C.M. van Setten MBA is mede-oprichter van de Business Innovation Group (BIG) Unlimited. Hij is inmiddels een veelgevraagd spreker en managementcoach op de terreinen strategie, commercie en organisatieverandering. Jan van Setten put uit een jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Zo was hij onder andere als general manager binnen multinational Alcoa verantwoordelijk voor de integratie van diverse geacquireerde BV's in een Europese Business Organisatie.
Pacelle van Goethem
Pacelle van Goethem
DrsPacelle van Goethem is veelgevraagd coach en spreker op het gebied van stem, invloed en overtuigen. Zij is spraak- taal- en stempatholoog, specialiseerde zich verder in Psychologie en Massacommunicatie. Pacelle deed onderzoek naar stem, invloed en overtuigen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch entrum Groningen. Ze bestudeerde daarbij alle beïnvloedingsdisciplines: van psychologie tot theaterwetenschap en van sociolinguïstiek tot kwantumfysica. Pacelle ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. Ze bundelde haar kennis in haar eerste boek: 'IJs verkopen aan Eskimo's - leer je invloed vergroten en onzichtbaar overtuigen'. Vorig jaar lanceerde Pacelle een audioboek 'De psychologie van het overtuigen' waarin ze haar toehoorders stap-voor-stap leert om krachtiger over te komen.
Sharon Kroes
Sharon Kroes
Sharon Kroes is wereldkampioen debatteren en academisch onderscheiden. Hij is verbonden aan Debat.NL, dat sinds 1998 training, coaching en gespreksleiding verzorgt van buurthuis tot kabinet.
Jos Burgers
Jos Burgers
Jos Burgers RM (1951) is marketingman in hart en nieren. Hij startte zijn carrière in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars.  Met ongeveer tweehonderd presentaties per jaar is Jos Burgers een veelgevraagd spreker. Zijn boeken vormen daarvoor de basis. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders kijken naar hun werk. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.
Jitske Kramer
Jitske Kramer
Jitske Kramer is corporate antropoloog en reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Keynotespeaker en bestseller auteur van onder andere Deep Democracy, Jam Cultures, Werk heeft het gebouw verlaten en co-auteur van De Corporate Tribe. Ze is een van de makers van Join the Jam.

Praktische informatie

Locatie

Thuiskantoor
Thuiskantoor

Routebeschrijving

Programma

09.00 Ontvangst en registratie

09.00 uur Ontvangst

09.30 uur Opening

Blok 1: 6 superkrachtige principes voor méér invloed

Blok 2: Pre-suasion

Blok 3: Beïnvloeding superconcreet

17.15 uur Afsluiting

Voorwaarden

Hoe schrijf ik in? Dat kan op twee manieren.

  • via deze seminarsite
  • met een e-mail naar onze klantenservice

Wat kost het? 
Het live seminar kost € 995,- (excl. BTW) voor een stoel in de zaal - dit fysieke seminar is uitverkocht. Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, boek 'Persuasion', lunch, parkeren.
De kosten om online aanwezig te zijn en de livestream te bekijken zijn € 395,- (excl. BTW), dit is inclusief de mogelijkheid om 2 weken lang terug te kijken.

Op alle seminars van DenkProducties zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten.

Verhinderd? Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Annulering is mogelijk per email tot drie weken voor aanvang van het seminar. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per e-mail van de annulering. Hiervoor wordt een bedrag van € 125,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Meer weten? Dat kan. Neemt u vooral contact op met onze klantenservice per e-mail.

Speciale groepsarrangementen
Voor organisaties die meerdere deelnemers afvaardigen, hebben we speciale groepsarrangementen. Daarbij hoort uiteraard een lagere deelnameprijs. Groepskorting vanaf 5 deelnemers. Interesse? Stuurt u ons dan vooral een e-mail!

Ook interessant voor u"

19 SEP
Seminar
Op 19 september komen sprekers uit de nationale én internationale top samen in Amsterdam. Om je in één dag bij te praten over toekomstbestendig leiderschap: Future Focused Leadership. Meer
995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden