Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Join the Jam / Jam Cultures Spel

Spel (h) Nederlands 2021 9789081449441
Verkooppositie 1721Hoogste positie: 135
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Met het Jam Cultures Spel ontdek je wat er nodig is om jouw organisatie nóg aantrekkelijker te maken. Hoe open staan jullie voor nieuwe gezichten en andere manieren van kijken?

Het spel daagt je uit tot goede en eerlijke gesprekken waarin je met elkaar zoekt naar de grenzen van je organisatiecultuur. Om deze op te rekken of misschien juist te accepteren. Deel ideeën en bedenk acties om tot meer diversiteit en inclusie te komen.

Inhoud:
- 1 spelbord
- spelregelboekje
- 45 kanskaarten
- 120 vraagkaarten
- 9 praatplaten
- 12 breakkaarten
- 1 start- en 1 eindopdracht
- 1 mini-Join the Jam Canvas
- 3 pionnen

Specificaties

ISBN13:9789081449441
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Druk:1
Verschijningsdatum:3-6-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Join the Jam! - 'Geweldige kans'
Henk Jan Kamsteeg | 16 november 2021
Weinig onderwerpen die er in bedrijven en organisaties zo om smeken om niet alleen over geïnspireerd te raken door een deskundige spreker, maar waarover vooral ook met elkaar doorgepraat moet worden, als diversiteit en inclusie. Storytelling en storylistening dus.
Lees verder
recensie
Join the Jam - Woest aantrekkelijk
Rick Lindeman | 12 oktober 2021
De afgelopen jaren heeft Jitske Kramer ons door een antropologische bril laten kijken. Door middel van boeken als Corporate Tribes (met Daniëlle Braun) liet ze zien hoe andere culturen omgaan met veranderingen, en hoe we dat in onze eigen omgeving toepassen. Maar dat in de praktijk toepassen is een grote stap.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Interviews en artikelen (1)

preview
Join the Jam! – Een uniek bordspel om diversiteit en inclusie verder te brengen
Jitske Kramer 16 september 2021 Hoe communiceer je met die ene collega die heel anders is? Met die afdeling die hele andere vergadernormen heeft? Met die netwerkpartner die zich vastbijt in regels en procedures terwijl jij...?

Over Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog, ondernemer en bestseller auteur. Zij reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Ze brengt haar kennis en ervaringen via ijzersterke lezingen en masterclasses naar de wereld van organiseren, samenwerken en leiderschap. Om de slagkracht en resultaten van individuen en groepen te verbeteren (en de wereld gewoon een beetje mooier te maken). Ze heeft de ambitie om organisaties te activeren om voor alles en iedereen woest aantrekkelijk te zijn. En het liefst ook nog verrukkelijk eenvoudig. In haar verhalen wordt wat vertrouwd is vreemd. En wat vreemd is vertrouwd. Anderen over Jitske: “Jitske Kramer is een van de meest inspirerende sprekers van Nederland. Ze prikkelt je om stevig na te denken en je stem te laten horen. Met flair en met lef zoekt ze de diepgang op. Op zoek naar verrassende nieuw inzichten en praktische toepasbaarheid. Verbindend en daadkrachtig.”

Andere boeken door Jitske Kramer

Over Jacquelien Willemse

Jacquelien Willemse is arbeids- en organisatiepsycholoog en werkt als organisatieadviseur, organisatieontwikkelaar, spreker en trainer, maar noemt zich ook een gids. Ze maakt mensen graag wegwijs vanuit de drijfveer om de wereld mooier te maken door haar wijzer te maken. Door mensen bagage te geven zodat ze hun eigen pad kunnen uitzetten en volgen. Door het wereldbeeld te vergroten. Door wijsheid te delen zodat het kan vermenigvuldigen. Ze staat bekend om haar beeldende en creatieve manier van werken en is in staat om complexiteit terug te brengen naar eenvoud, zonder dat iets oppervlakkig wordt. Wat overgebracht moet worden geeft ze letterlijk vorm en vertaalt ze naar een belevenis. Ze heeft het talent om door beeld, metafoor, symboliek, ritueel en verrassing bij te dragen aan organisatieontwikkeling.

Andere boeken door Jacquelien Willemse

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Join the Jam / Jam Cultures Spel