Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Adviesvaardigheden

Waaier (l) Nederlands 2013 9789058717900
10
Voormalig top 10Totaal 30 dagen
EvergreenTotaal 467 dagen
Verkooppositie 1104Hoogste positie: 3
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Deze herziene 'Adviesvaardigheden'-waaier staat boordevol slimme checklists die elke adviseur goed kan gebruiken. Wat zijn uw rollen als adviseur? Welke gespreksstijlen kunt u hanteren? Hoe gaat u om met veranderingen en weerstand?

Ook het krachtenveld van de adviseur komt aan bod, de interventies die u kunt inzetten en de wijze waarop u systematisch een probleem kunt verhelderen. Op 25 dubbelzijdige kaarten passeren talloze tips en tools de revue. Een handig geheugensteuntje om altijd bij u te hebben.

Deze waaier is geschreven door twee ervaren trainers/ adviseurs, die hun teksten baseerden op onder andere Bateson en Kotter.

Specificaties

ISBN13:9789058717900
Taal:Nederlands
Bindwijze:waaier (L)
Aantal pagina's:25
Druk:2
Verschijningsdatum:31-7-2013
Hoofdrubriek:Advisering
ISSN:

Lezersrecensies

4.5 van de 5
4 stemmen
2
2
0
0
0

Over Marieta Koopmans

Marieta Koopmans is sociaal psycholoog en werkt zelfstandig als individuele coach van managers onder de naam C'enter. Daarnaast geeft zij als freelancer leiderschapstrainingen voor het opleidingsinsituut Schouten & Nelissen. Ze is een van Thema's meest succesvolle auteurs.

Andere boeken door Marieta Koopmans

Over Carla Schröer

Carla Schröer is Registerpsycholoog NIP/ Arbeid & Organisatie. Haar onderneming IKWL (Instituut Kernthema’s in Werk en Leven) staat voor professionele ontwikkeling in werk en leven. Ze werkt met leidinggevenden, adviseurs, veranderaars en teams. Tevens is ze verbonden aan het opleidingsinstituut Schouten & Nelissen als kernfreelancer.

Andere boeken door Carla Schröer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Adviesvaardigheden